Search
Close this search box.

Najveći letnji beauty trendovi

Bilo da idete na plažu, sunčate se pored bazena ili uživate u bašti kafića, budite u toku sa beauty trendovima koji će učiniti da izgledate nedoljivo tokom dugih letnjih dana. Ovo su ultimativni trendovi za ovo leto.

Oči boje mora

Naglasite svoje oči tako što ćete dodati malo boje svojim kapcima. Izaberite morsko plavu boju koja će učiniti da se istakne bilo koja boja očiju. Koristite vodootporni ajlajner kako biste izbegle bilo kakvu vrstu razmazivanja.

Ombre usne

Stvorite iluziju punijih usana tako što ćete koristiti dva različita karmina. Najpre odaberite karmin bilo koje, vama drage nijanse, a onda se odlučite za svetliju verziju te nijanse. Nanesite tamnu nijansu preko celih usana, a onda stavite svetliju na centralni deo i gornje i donje usne. Svetlija boja na sredini učiniće da vaše usne izgledaju punije.

Šljokičaste oči

Šljokice na očima nisu rezervisane samo za festivale. Stavite malo šljokica kako biste uveselili i podigli svoj letnji izgled na viši nivo. Izvucite šljokičasti ajlajner kao što biste to učnili i sa običnim, ili ga nanesite na donje kapke.

Tonovi boje breskve su ove sezone pravi hit. Bilo da ih nosite na obrazima, očima ili usnama – nećete pogrešiti.

Jednobojni stil

Kako bi vaša letnja beauty rutina bila što jednostavnija, probajte da koristite istu boju za oči, obraze i usne. Brend NARS ima stik koji je proizveden u više od 20 nijansi i koji može da se koristi na očima, obrazima i usnama. Prstima bez imalo muke nanesite svoju omiljenu nijansu za monohromatski izgled.

Ukoliko želite da pročitate još tekstova o lepoti i nezi, kliknite OVDE!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp