Search
Close this search box.

Nakit koji ćemo svi nositi ovog proleća

Svoje osnovne komade nakita rotiramo bez problema i uživamo u tome. Međutim, proleće je vreme buđenja, pa zašto ne bismo to primenili i na našu kutiju za nakit? Sva sreća, trendovi kada je reč o ovim aksesoarima se drastično menjaju. Izdvajamo devet načina na koje možete uzdrmati svoj svakodnevni izgled!

Velike minđuše sa perlama

Da li je samo do nas, ili je kontrast između minijaturnih perli i ovih velikih krugova koje formiraju nešto najslađe što ste ikada videli? 🙂

Mikro dijamanti

Trend aksesoara u mini veličini ne važi samo za torbe! Potražite ga i na tankom prstenju. Možete ih staviti više ili zadržati samo jedan – elegancija je svakako zagarantovana.

Asimetrične minđuše

Slažemo se: cipele bi definitivno trebalo da vam budu iste, ali minđuše su veoma pogodne za neslaganje, kao što smo mogli da primetimo na mnogim kombinacijama na modnim pistama. Kako postići to? Jednostavno na jedno uvo možete staviti jednostavnu malu, a na drugo veliku i upečatljivu viseću minđušu.

Kraće ogrlice

Malo zrelije od čokera, ove ogrlice prebacuju fokus na vaše ključne kosti, iliti jedan od vaših najatraktivnijih delova tela.

Minđuše neobičnih oblika

Za one koji nisu pobornici više pirsinga na jednom uhu, isprobajte tanku zlatnu ili srebrnu minđušu u obliku ,,linije“ kako biste postigli sličan efekat bez po muke!

Veliko prstenje

Kada se umorite od minimalističkog nakita, evo sjajnog osveženja koje počinje sve više da dominira. Mislite o motivima životinja, geometrijskim oblicima i sve to – što veće.

Lanci inspirisani osamdesetim

I još uvek se udaljavamo od suptilnosti. Spremite se za to da odložite za trenutak svoje tanane ogrlice i ustupite malo prostora za upadljive, velike karike koje su definitivno moderne, a ujedno sa sobom nose i duh prošlosti.

Rese

One su svuda. Na torbama, cipelama, garderobi… i nakitu! I nije nam dosta. Svetlih boja, vesele i glomazne – došle su u pravi čas, kada se temperatura podiže.

Floralni dezeni

Pomislićete ,,Wow, koja novost.“ Međutim, moramo da ih stavimo ovde. Proleće nije proleće bez svežeg cveća na svemu – od veza na farmericama do slatkih minđuša. I mislimo da nikad nije bilo više u trendu nego sada.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp