Search
Close this search box.

Natura Siberica – Sauna & Spa

Sauna & Spa linija je specijalno dizajnirana za negu kože i kose u sauni, kada usled povišene temperature koža počne aktivno da ,,diše“ i tako povećava svoju osetljivost i propustljivost.

Naime, pore se šire i pročišćavaju i na taj način aktivno stimulišu metabolizam. Prirodni sastojci u svakom proizvodu ove liniije tada ispoljavaju svoja dejstva, a esencijalna ulja imaju dodatni efekat kroz aromaterapiju.

Ovoga puta vam preporučujemo da osetite jedinstvenu, tonizirajuću energiju sibirske anticelulit gline za telo! Formula sa plavom glinom stimuliše protok krvi, blagotvorno deluje na kožu, pomaže pri gubitku težine i uklanja celulit. Obogaćena je saponinima, taninima, askorbinskom kiselinom, karotenom, organskim kiselinama i mikroelementima.

plava glina

Ekstrakt organske kadulje i organsko ulje ruzmarina revitalizuju kožu, ubrzavaju metaboličke procese u ćelijama kože, omekšavaju je i učvršćuju. Uz sve to, plava glina ima anticelulit dejstvo, jer izjednačava površinu kože i smanjuje vidljivost ,,narandžine kore”. Beli islandski lišaj pomaže u eliminaciji toksina i štiti kožu od štetnih uticaja okoline.

Upotreba je vrlo jednostavna. Nanesite je na problematične delove i pustite da odstoji 15 minuta. Za bolje rezultate koristite je sa bogatim sibirskim buterom za masažu, jer je dnevna masaža prvi korak u poboljšanju izgleda vaše kože!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp