Search
Close this search box.

Neodoljivi letnji parfem – Givenchy Irresistible

Posle svega što smo prošli, od ovog leta očekujemo da bude nezaboravno. Da uživamo u svakom trenutku, da pređemo granice i konačno zablistamo u svom punom sjaju. Znate ono – Kako zračiš tako i privlačiš. Verujemo da je to apsolutno istina, zato ovog leta prizivamo dobru vibraciju, nosimo prozračnu odeću, uživamo u prirodnoj lepoti i mirišemo doslovno na magiju.

Šta je to miris magije? Upravo novi Irresistible Givenchy parfem inspirisan zakonom privlačnosti. Reč je o mirisu koji ima magnetičku privlačnost u sebi i koji u nama budi slobodnu prirodu, spremnu da okusi čudo.

https://www.instagram.com/p/CBgLMs2IqjH/

Parfem inspirisan večno slobodnom i nestašnom prirodom, potpuno je drugačiji od Very Irresistible linije. Ovaj miris koketira sa ženstvenošću i šarmom.

Dizajn bočice reinterpretira Givanchy-jev zaštitni znak. Napravljena od fasetiranog stakla, potpuno minimalistička, a opet upečatljiva, bočica svojim dizajnom nagoveštava neodoljiv i sofisticiran miris koji u sebi čuva. Sam parfem je ružičaste boje, koja se u potpunosti slaže sa mašnicom koja se nalazi na poklopcu i koja čini da celo pakovanje izgleda još ženstvenije.

https://www.instagram.com/p/CBfNZofoWtc/

Parfem je kreirao tim stručnjaka za parfimisan miris Fani Bal, Dominik Ropion i En Filipo. Irresistible u sebi sadrži bujne akorde ruže, koji kontrastiraju blistavoj noti belog drveta. Nežni miris ruže dodatno se otvara voćnim tonovima kruške i mošusnom semenkom ambrette. U pod tonu mirisa nalaze se iris i drvenasti tonovi, što ovaj parfem čini spojem nespojivog – nežnih floralnih i snaožnih drvenastih mirisa.

Za parfem inspirisan slobodnim duhom leta i prefinjenom ekstravagancijom modne piste, muza je postala manekenka Fran Summers, koja čak i u svom imenu ima poetičan naziv leta, što znači da ga nosi u sebi kuda god krenula. Ona je sama po sebi posebna energija, inspiracija i sloboda – ona predstavlja miris koji želite da nosite ovogl leta. Pokret, osmeh, dodir, celo njeno telo govori o slobodi i lepoti na jedan potpuno poseban način – ona je jednostavno neodoljiva!

https://www.instagram.com/p/CBfo3rbI7t2/

Ako ste i vi spontani, željni slobode, a opet senzualni i nežni i ovog leta želite da život živite kao na plesnom podiumu, potpuno drugačiji Irresistible Givenchy je pravi parfem za vas.

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp