Neutralne šik kombinacije koje želimo da obučemo odmah

Lako je da padnemo u modni bedak kada zima dođe. Toliko se naviknemo na slojeve odeće da zaboravimo da se malo zabavimo sa svojim ormanom. Sva sreća, postoji nebrojeno mnogo načina da ukombinujemo svoje omiljene neutralne komade.

Ukoliko vam je potrebno malo inspiracije, pogledajte ove kombinacije koje smo izdvojile sa društvenih medija – pomoći će vam da se ponovo zaljubite u svoj orman!

foto: Who What Wear
foto: Who What Wear

Kombinovanje uz farmerice ne mora da bude dosadno. Upašite u njih svoju omiljenu rolku i pokažite svoj struk upečatljivim kaišem.

foto: Not Your Standard
foto: Not Your Standard

Ona bela košulja koja samo visi u vašem ormanu je pronašla novog najboljeg prijatelja: vaš kaput u boji. Obucite ga tako da rukavi ,,vire“ kako biste dobili novu dimenziju klasičnog, ali neobaveznog ,,poslovnog“ izgleda.

3
foto: Fashion Jackson

Karneri nisu samo za letnji period! Ovi ženstveni talasi su sjajni za januarske hladne dane. Uz taman džins, ovakav džemper može opstati od sezone do sezone.

foto: Crystalin Marie
foto: Crystalin Marie

Ne postoji nešto kao previše udobnosti, što je dokazano  ovim predivnim toplim slojevima. Obavijte maramu preko svog omiljenog džempera, a onda ih uparite sa čizmama do čukljeva i dugim kaputom.

foto: Kendi Everyday
foto: Kendi Everyday

Što se nas tiče, pruge su neutralne. Obucite ih uz farmerice i odreknite se marame u korist rolke i kraće jakne. Odmorite svoje potpetice ovoga puta i odaberite nešto ravno.

foto: Somewhere Lately
foto: Somewhere Lately

Sportska varijanta nikada nije lepše izgledala – pogotovo zimi! Nabacite džemper preko helanki i zabiberite sve kačketom i spremni ste i za trening i za mnogo toga drugog.

7
foto: With Love From Kat

Ponesite svoju klasičnu farmerice – džemper kombinaciju uz potpetice od antilopa. Nije vam dovoljno toplo? Stajliš kapica je tu da pritekne u pomoć!

foto: GBO Fashion
foto: GBO Fashion

Čizme iznad kolena moraju biti u vašoj svakodnevnoj varijanti. Dok ih možda više vidite uz suknje i haljine, ova kombinacija dokazuje da savršeno idu uz farmerice i džempere.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp