Search
Close this search box.

Novi letnji favorit: Narciso Rodriguez parfem

Šta jedna žena treba da ima na sebi, pre nego što krene u topli letnji dan? Laganu i lepršavu romantičnu haljinu, blagu šminku, koja naglašava njenu prirodnu lepotu i savršen letnji parfem, koji odiše svežinom i elegancijom.

Složićete se da u moru mirisa, nije tako jednostavno izabrati onaj jedan, koji će barem sezonu ili dve predstavljati baš vas, gde god da krenete. Nama je, moramo priznati, ove sezone srce ukrao jedan potpuno ženstveni parfem, koji predstavlja nežnu i elegantnu, gracioznu i lepršavu damu. Reč je o Narciso Rodriguez parfemu.

Narciso Rodriguez kreira odeću za nežne, elegantne i prelepe žene, sigurne u sebe, već dve decenije. Novim parfemom želi da predstavi ženu, koja ga je svojom lepotom, inteligenciom i samopouzdanjem inspirisala kroz celu karijeru.

Mala ružičasta bočica sadrži tajnu atraktivnosti. Pravi letnji miris spaja moćnu aromu ambera, svežinu narcisa i sladunjavost vanile, koji predstavljaju tri ključna elementa ličnosti jedne žene.

Miris ovog savršenog letnjeg parfema aludira na miris osunčane kože, sa dodatkom morske soli, što je tačno ono na šta svaka od nas želi da miriše ovih dana, kada je more samo lepa zamisao.

Zamisao ovog parfema je da se u punom mirisu oslobodi tek kada koža dođe u dodir sa suncem, što ga čini pravim letnjim izborom.

Idealan za sve zavodljive, pomalo misteriozne, a ipak elegantne, Narciso Rodriguez je miris, koji ovog leta želimo u svojoj kolekciji parfema.

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp