Search
Close this search box.

Make up ideje za najluđu noć

novogodišnji make up look

Inspiracija – novogodišnji make up look

Iako ćemo ovu godinu vrlo verovatno ispratiti iz udobnosti svog doma, ali to ne znači da je moramo ispratiti u pidžami. Neka ovaj #stayhome doček bude podjednako glamurozan, kao da ćete izaći i provesti se nezaboravno. Jer ova godina, morate priznati, zaslužuje spektakularan ispraćaj, uz nadu da će naredna barem za nijansu biti bolja za sve nas.

Kako bismo se pripremili za ovogodišnji doček, odlučili smo da u narednih nekoliko dana sa vama delimo inspiraciju za potpuni glam look u novogodišnjoj noći. Počećemo sa šminkom ovo je inspiracija za ovogodišnji – novogodišnji make up look.

Glamurozni make up look

Ukoliko želite glamuroznu šminku, ove godine izaberite monohromatsku, šljokičavu senku u kombinaciji sa ružem u nijansi crvenog vina. Ovo su make up klasici kada je novogodišnji look u pitanju, pa su uvek dobar i nepogrešiv izbor.

Red lips

Crveni ruž je zaista must have, kada je doček Nove godine u pitanju. Kako biste ovu godinu ispratili sa samopouzdanjem, odaberite koralnu crvenu nijansu make up-a, dok ćete za ostatak make up look-a odabrati svedene nude nijanse, kako bi fokus bio na vašim usnama.

Pročitajte: Make up saveti: Savršen make up look za najluđu Novogodišnju noć!

Bilo da se odlučite da Novu godinu dočekate u neobaveznoj šetnji gradom, ili kod kuće uz čašu vina, nanesite malo šminke, doterajte se i uradite nešto lepo za sebe, a u ponoć, neka vaš neizostavni asesoar bude široki osmeh i vera da nas već od 00:01 čekaju neke mnogo lepše stvari.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp