Search
Close this search box.

#beauty istraživanje: Top 5 najprodavanijih nude ruževa

nude ruževi

Kada je reč o make up proizvodu koji se mora naći u torbi svake žene, nude ruž definitivno je na vrhu liste. Nežan, jednostavan, a opet elegantna i prefinjen nude ruž je odabir većine žena u gotovo svim prilikama.

Pri odabiru nude ruža najvažnije je da odaberemo nijansu koja odgovara našem tenu, kako bismo izbegli da izgledamo ispijeno. Ovog puta za vas izdvajamo top 5 nude ruževa, koji već imaju status klasika i nalaze se u neseserima žena širom sveta.

Pročitajte: 3 ruža koja važe za najprodavanije nijanse svih vremena

U pitanu su ruževi različite teksture, ali tona koji odgovara gotovo svakum tenu, te su žene širom sveta zaljubljene u ove ruževe.

#Pillow Talk – Charlotte Tilbury Matte Revolution Lipstick

Prema statistikama ovaj ruž u svetu se proda na svaka dva minuta. Reč je o hidratantnoj mat formuli, koja osim što dugo ostaje na usnama i hidrira i zaglađuje usne.

#Velvet Teddy – M.A.C. Lipstick

Kajli Džener proslavila je ovu nijansu, koja danas nosi status kultnog ruža. Duboka bež nijansa sa mat završnicom jedna je od prvih nude nijansi za kojima su žene širom sveta izgubile glavu.

#Indian Rose – Tom Ford Lipstic

Nežna roze nijansa negujuće formule savršen je odabir za romantične dnevne lukove, ali i za one posebne prilike u kojima želite da zablistate.

#Seductress 65 – Meybelline Superstay Matte Ink

Kultni nude ruž drogerijskog ranga, koji ima savršenu strukturu i ne razmazuje se, a jaka pigmentacija i mat završnica čine ga nezamenljivim u neseseru svake žene. Traje do 16 sati što mu je jedan od glavnih aduta, kada je izbor nude ruža u pitanju.

#500 Begie Freedom – L’Oréal Paris Color Riche Intense Volume Matte Lipstick

Nežna bež nijansa savršeno se kombinuje sa rozim, ali i braon olovkama za usne, te odgovara različitim tonovima tena, a na usnama traje i do 16 sati, zbog čega je za veoma kratko vreme pobrao brojne simpatije devojaka.

Foto: @clairerose

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp