Search
Close this search box.

Oblikovan struk za samo dve nedelje? Uz ove vežbe nije nemoguće!

Oblikovan struk najveći je san, ali i najzahtevniji fitnes izazov za većinu žena. Iako je, pored načina ishrane, genetika dobrim delom zadužena za izgled struka, uz adekvatne vežbe i korekciju ishrane, nije nemoguće stići do zacrtanog cilja.

Pre nego što se upustite u proces oblikovanja struka, potrebno je da prilagodite ishranu svom cilju. Zeleno povrće, belo meso, riba, trebalo bi da budu osnova vaših obroka, uz koje ćete dodavati izbalansiran odnos ugljenih hidrata, proteina i zdravih masti.

Pročitajte: Zašto je važno da u svoj trening uključite vežbe snage?

Kako biste istopili višak masnih naslaga, kardio trening je najbolji izbor, ipak, njemu morate dodati i izolovane vežbe za struk, kako biste postigli željeni cilj.

Kako su vežbe za struk jednostavne i praktične možete ih izvoditi u udobnosti svoga doma, a ako cilju posvetite 10ak minuta svakoga dana, a uz to promenite način ishrane, prvi rezultati biće vidljivi već nakon mesec dana.

Kako bismo vas dodatno motivisale, donosimo i trening sa vežbama pogodnim za oblikovanje struka, koje možete raditi kod kuće.

Autor: T. P.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp