Odaberite parfem savršen za hladnije dane – jer ste žena koja može sve!

S dolaskom nešto hladnijih dana većina žena opredeljuje se da promeni svoj miris i istražuje parfem koji je dostojan da je u stopu prati tokom cele zime. Zimski parfemi obično su težih mirisnih nota i na koži ostavljaju trag tokom celog dana, tako da svako po mirisu oseti karakter žene, koja za sobom, u vazduhu ostavlja trag.

Primetili smo da je već početkom ove jeseni većina žena napravila izbor, koji je po našem mišljenju i više nego savršen, one su odabrale slobodu oličenu u YSL parfemu Libre, koji nam je vać na prvo mirisanje ukrao srce. Reč je naime o najprodavanijem parfemu ove jeseni!

https://www.instagram.com/p/B3RO2boH5F5/

Čini se da je ideja vodilja pri kreiranju parfema bila, da se u svakoj ženi probudi plamen, ono što u njoj budi strast i oslobodi je da izrazi svoju energiju i karakter na pravi način! Upravo zbog toga je ovo izbor mnogih žena, a što je najvažnije nijedna od njih ga ne nosi na isti način!

A da izaberete savršen parfem, koji u potpunosti oslikava vaš karakter pročitajte ovde!

„Svestan sam da sam modu doveo u novi vek i da sam ženama omogućio pristup jednom svetu slobode koji im je do tada bio nedostupan.”

Yves Saint Laurent

Sloboda. To je reč koja definiše Yves Saint Laurent. Uvek na ivici. Eksperimentisanje. Prevazilaženje granica. Pretvaranje smokinga u provokativnu odeću za svečane prilike u šezdesetima. Aktiviranje moći jedne ultraženstvenosti mini suknjama kojima nije cilj da izazovu, već da omoguće slobodnije napredovanje.

https://www.instagram.com/p/B2USu8QAh3P/

Zato što imate mesta na koja morate da idete. Emocije koje morate da iskusite. Ovde ste da biste živele.

Za žene današnjice sloboda je ultimativni luksuz. Nakon godina borbe za emancipaciju i uspeh, sloboda je postala stanje uma. Način vođenja igre prema sopstvenim pravilima.

Zato što ostajemo verne sebi. Bez kompromisa. Zato što možemo biti i moćne i hiperženstvene. Zavisnice od luksuza i povezane sa prirodom. Ultrakul i vruće do usijanja, vođene svojom unutrašnjom vatrom, dok naš plamen gori punom snagom…

https://www.instagram.com/p/B2PUjy6ntZ0/

Danas, sloboda dobija svoj iskonski miris. Novi, seksi, kul cvetni miris. Nastao između Francuske i Maroka. Osmišljen između Pariza i New Yorka. Negde na granici između muževnosti i ženstvenosti… Pred nama je najuzbudljiviji proizvod godine.

Kako bi Libre na vašem vratu zadržao svežinu tokom celog dana pročitajte naše beauty savete ovde!

Libre. Jer na francuskom nema moćnije reči kojom sebe možete definisati, danas.

Ove zime plamtite uz seksi cvet narandže i hladnu lavandu. U visokom letu uz blještavu gorku narandže i sočnu mandarinu.  U žaru uz tinjajuću vanilu i blistavi jantar. Slobodno iskusite Libre kroz svaku njegovu karakteristiku.

Kao sve velike dizajnerske kreacije, i ovaj parfem svoju uglađenu strukturu gradi na tenzijama. Između seksipila i kul osećaja. Jedna istinski muževna struktura sa ultraženstvenom srži. Elegancija Pariza i živost New Yorka, gde su ga osmislili majstori kreatori parfema IFF-a, Anne Flipo i Carlos Benaïm. 

Libre predstavlja slobodnu interpretaciju aromatičnog fougèrea, klasičnog stila muških mirisa sa lavandom. Provokativna odluka Anne Flipo bila je taj stil pretoči u ženski miris, baš kao što je Yves Saint Laurent smokingu odlučio da da ženski kroj. 

Za Libre je Anne prilagodila ključni sastojak fougèrea kako bi naglasila njegovu ekstravagantnost sa srži veličanstvene lavande iz Provanse, dovodeći najtoplije i najslađe slojeve te esencije do punog izražaja. Kada je Carlos Benaïm kreirao najsenzualniji i najčistiji miris cveta narandže koji je ona ikada osetila, razotkrivajući skriveni i zapaljivi temperament slatkog belog cveta, Anne se odmah zaljubila. Vanila sa Madagaskara uz jednu klasičnu notu ambergrisa, grisalva, otelotvoruje ženstvenost fougère sastava i njegovom cvetnom srcu daje žarki intenzitet slatke zavisnosti. 
Nakon 7 godina i preko 1500 varijacija u savršenom oblikovanju njenih bujnih akorda, LIBRE je kreiran u susretu dva majstora kreatora parfema.

Ako ove zime želite da ispitate svoje granice, oslobodite svoju prirodu, zaobićete kalupe i budete svoji, oslobodite se i iskusite svoje #IMLIBRE iskustvo. Ostavite za sobom mirisan trag i zavrtite svetu tlo pod nogama. Izaberite slobodu ove zime, jer ste žena koja može sve!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp