Idealni odevni komadi za hladne zimske dane

Kada stigne zima, jedno od najčešćih pitanja koja sebi postavljamo je: Da li da ovoga puta trend odnese pobedu nad ušuškanošću i kako da toplo i moderno spojimo u jedinstvenu odevnu kombinaciju?! 

Pre svega, vreme je takvo da moramo birati toplo, ušuškano i slojevito, a ako smo uz to kadri da sve to pretvorimo u moderno, ova zima za nas neće biti samo hladna već će biti i veoma zabavna. 

Ovo su najpopularniji zimski trendovi koje bi trebalo da imate u svom garderoberu, a uz koje ćete i sa gomilom slojeva i dalje izgledati veoma trendi. 

Čizme

 Na prelasku iz jeseni u zimu najmoderniji detalj bile su duboke čizmice iznad kolena kao i čizmice do gležnjeva, oba para činila su vaše odevne kombinacije šik i elegantnim, ali sada je došlo vreme da iz tog melanholičnog šika pređete u tople i udobne kanađanke ili gumene čizme. To naravno ne znači da ćete biti manje trendi. Ovakve čizme takodje možete kombinovati na najrazličitije načine. Vaše gumene čizme savršeno će pristajati uz debele grilonke i vunenu džemper haljinu. Ovaj look pored toga što je moderan veoma je topao i pogodan za predstojeće dane. Kanađanke su odlične u kombinaciji sa farmericama, iscepanim na kolenima ispod kojih možete nositi čarape različitih dezena i boja i nekim džemperom na v izrez. Ova kombinacija pogodna je za obavljanje svakodnevnih obaveza jer je jednostavna i udobna, podjednako koliko i moderna.

Džemperi

 Od jeseni oni ne silaze sa našeg modnog repertoara, samo što postaju sve duži i sve deblji. Sećate se da su glavna jesenja senzacija bili kratki džemperići do struka? Za ovo vreme idealni su over size džemperi, koje možete savršeno kombinovati sa skinny džinsom i ugg čizmama ili kanađankama. Što širi, topliji i duži džemper to bolje. Možete ovaj naizgled jednostavni look uvek nadograditi efektnim nakitom i mesi frizurom i izgledati trendi i onda kada ste najopuštenije i kada vam je jedino važno da se lepo utoplite.

Jakne

 Ovo je vreme pogodno za što duže i naloženije jakne, a kako je sada asortiman na tržištu ogroman, verujemo da za svaku od vas postoji idealan model. Pri odabiru se vodite time, da je najvažnije da vam bude toplo, a da moderno dolazi tek na drugom mestu. Ukoliko ste praktična osoba, savetujemo da tamna jakna uvek bude vaš izbor za zimu jer je jednostavnija za održavanje.

Kape i šalovi 

Ovo je jedan od onih aksesoara sa kojima se uvek možete igrati, izabrati vesele boje i razbiti monotoni zimski look, opredeliti se za kapicu sa ušima i pokazati da još uvek krijete dete u sebi. Veliki kružni šalovi još uvek nisu izašli iz mode. Pokažite svoju kreativnost i prošetajte jedinstvene modne detalje ove sezone.

Nakit

 Ove zime aktuelan je glomazan, asimetričan nakit, koji će svakom look-u dati notu boho stila. Najbolje je kombinovati da uz oversize džempere i duge zimske haljine. 

Kada su u pitanju boje, pored standardno najpopularnije crne boje sada su veoma trendi boja vina, smaragdno žuta, camel i maslinasto zelena, koje su nakon jeseni zadržale vodeću poziciju, kada je u pitanju zimski valer boja.

Ovo su komadi bez kojih je besmisleno izaći na ulicu tokom hladnih zimskih dana. Ali to ne znači da ispod ovoga ne možete poneti omiljenu haljinu, košulju ili pantalone. Bitno je da je sve lepo ukombinovano i pre svega slojevito.

Žena koja se oseća udobno i ušuškano u svojoj odevnoj kombinaciji spremna je da svoj dan završi uspešno i sa osmehom. Nikada nemojte smetnuti sa uma da su vaš osmeh i samopouzdanje jedini trend. Sve ostalo birate usput! 

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp