Search
Close this search box.

Osam problema koje razumeju samo oni koji dele krevet

Spavanje sa nekim koga volite (ili sa nekim ko vam se dopada… ili sa nekim koga ste možda tek upoznali) može biti nešto najlepše što vam se dogodilo, ali donosi i čitav niz problema.

1. Odgovaraju vam različite temperature.
On je go i znoji se, a vi ste pokriveni sa jorganom i dva ćebeta, plus imate 14 plišanih životinja oko glave i još uvek vam je hladno. Onda vas on pipne i odjednom se kuvate. Zašto još uvek ne postoji naučno objašnjenje za ovo?


2. Previše tumbanja.

Vi se okrećete i prevrćete po krevetu, a on odbrojava sate do izlaganja pred svim kolegama sa posla. Razmišlja da li bi bilo bezveze kad bi jednostavno otišao da spava na kauču… S jedne strane, to nije baš nešto najzdravije što parovi rade. Sa druge strane, verovatno je zdravije nego ubiti partnera.

family couple sleeping in bed
3. Hrkanje.
Tri ujutru je, i jedino što se čuje je harmonija zvukova koju proizvode usta i grlo vašeg partnera i sve to zvuči kao disanje Orka iz Gospodara prstenova. Možete da ga ćušnete (ne pomaže dugoročno), da stavite jastuk preko glave (uzaludno) ili da stavite taj isti jastuk preko njegovih usta i zauvek završite sa zvucima koji razaraju uši ivaš nervni sistem (razmišljali ste o tome bar jednom).

4. Krađa ćebeta.
Triput ura za sve one kojima više znači ćebe nego partnerova sreća!

5. Preskače vas 15 puta u toku noći…
…da bi otišao do toaleta, jer mu je bešika veličine graška. Da li bi bilo pogrešno da mu predložite lonče za pod krevet?

6. Jedan od vas voli da spava sa upaljenom klimom.
Dok drugi misli da to zvuči kao da automobili večno prolaze pored vašeg prozora, ili živi u strahu da će se probuditi sa blago iskrivljenim licem. Ovo je stara bitka bez pobednika.

7. Iako ste u bračnom krevetu, nikad nemate dovoljno mesta.
Oboje volite da se raširite kao da pravite anđele u snegu ali istovremeno ne želite da se dotaknete. Toplota tela druge osobe za vreme leta? Fuj.

8. Gasovi.
Znate na šta mislimo.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp