Search
Close this search box.

OTKRIJTE TAJNU SAVRŠENOG TENA I NEGOVANOG IZGLEDA NEKIH OD NAJVEĆIH HOLIVUDSKIH ZVEZDA!

Svesni smo da je pritisak društva da žene izgledaju lepo, negovano, mlado sve veći, a to je posebno prisutno u svetu poznatih. Oni su često izloženi dugačkim i napornim snimanjima, konstantnom fotografisanju i snimanju i za njih je postalo gotovo nedopustivo da izgledaju bilo kako osim besprekorno.

Da bi se sve dame osećale lepo i negovano nekada je neophodno da potraže saveznika na tom putu. Taj saveznik treba da bude pouzdan, bezbedan i da pruži željene rezultate. Mnoge poznate dame izabrale su Merz Aesthetic i njihove Belotero i Radiesse filere kao svog saveznika u borbi za negovan i lep izgled.

Poznata glumica i manekenka Gwyneth Paltrow od nedavno je zaštitno lice Merz-a. Ona je poznata kao neko ko se zalaže za prirodan izgled i otvoreno govori o svim intervencijama koje je imala jer smatra da na taj način šalje snažnu poruku drugim ženama – niko nije savršen i u redu je ako osećate pritisak da takve budete. Ona je istakla da vrlo rado prepušta stvari stručnjacima i isprobava nove beauty tretmane, ali samo ukoliko je sigurna i može da veruje da je brend testirao svoje proizvode i da su oni odobreni. To je razlog zbog kojeg se Merz nalazi na vrhu njene liste kada su u pitanju kompanije iz sveta estetike.

Još jedna od slavnih ličnosti koja javno govori o svojoj ljubavi prema ovom brendu i njihovom dugogodišnjem prijateljstvu je Christie Brinkley – manekenka, glumica i preduzetnica. Poznata je i po svom stavu da sva spoljašnja lepota dolazi iznutra i da moramo voditi računa o svojoj ishrani, treninzima, snu, a onda će nam estetski tretmani samo pomoći da se sav uloženi trud dodatno istakne. Ona bira Merz Aesthetic jer nudi neinvanzivne tretmane koji joj pomažu da dodatno zablista i oseća se sjajno u svojoj koži.

Zanimljiva priča stoji iza kampanje «The Serendipity Journey» koju su sprovelil Merz Aesthetic i najpoznatija tajlandska dizajnerka Patinya. Nakon brojnih istraživanja dokazano je da čak oko 70% žena ima problem sa samopouzdanjem. Merz i Patinya udružili su svoje talente i snage jer ih ujedinjuje ista ideja – učiniti da se žene osećaju zadovoljno i srećno u svojoj koži, da zrače samopouzdanjem koje će im nesumnjivo doneti uspeh u svim sferama života. i kreirali liniju odeće posvećenu ženskom samopouzdanju.

Opšte je poznato da je samo zadovoljna žena srećna žena. Kompanija Merz Aesthetic se, u skladu sa tim,
trudi da svet učini mestom u kom će se svaka od nas osećati lepo i zadovoljno u svojoj koži i moći da živi život punim plućima.

Foto: Photo by Leon Bennett/Getty Images

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp