Search
Close this search box.

#modna inspiracija: Office outfit-i koje možete nositi i posle posla

outffiti za posao

Kombinovanje savršenog office outfit-a ponekad predstavlja svojevrsni izazov, a još izazovnije je kada znamo da nakon posla idemo u grad i želimo lepo da izgledamo.

Zato je važno da poslovni outfit-i budu udobni, ali i stilski dobro osmišljeni, kako biste po izlasku iz kancelarije i odlasku u grad izgledali dovoljno atraktivno.

Zato vam donosimo nekoliko odevnih kombinacija koje će nepogrešivo dobro izgledati na poslu i van njega:

#Pencil suknja i sako

Kako su pencil suknje u modi, a vi za odlazak na posao ovog puta birate smart casual outfit, odlučite se za pencil suknju od džinsa, midi ili maksi dužine, koju ćete kombinovati sa običnim belim topom i sakoom u krem ili crnoj boji. Ovako ćete imati savršen poslovni outfit, a po izlasku iz kancelarije bićete trendi odevene za ispijanje kafe sa drugaricama.

#Letnje odelo

Ako je za sako previše vruće odaberite pantalone i popularni prsluk, ispod koga možete obući običnu belu majicu na kratke rukave. Uz mokasine, dobre naočare za sunce i malo nakita imaćete savršeni chic outfit.

#Pantalone i lepršava bluza

Vreme je romantičnih bluza, pa nećete pogrešiti ako se odlučite za svoju omiljenu, koju ćete ukombinovati sa pantalonama i omiljenim detaljima, koji će upotpuniti ceo look.

Foto: @fakestrom

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp