Search
Close this search box.

Ova ženska osobina najviše privlači muškarce

Izgled može privući muškarca, ali šta je ono što ga čini da želi još? Nakon što smo mnogo puta razgovarale na tu temu sa našim muškim prijateljima, momcima, a čak i roditeljima, primetili smo da je jedna osobina naročito bila spomenuta tokom priče.

Svi su se jednoglasno složili da je ubedljivo najseksi osobina kod žene nezavisnost.

Nezavisne žene su pune samopouzdanja i igraju po svojim pravilima. Ne treba im niko drugi, osim njih samih, da im potvrdi i odobri ko su i šta su. Stoga, kada se radi o vezama, one ne zahtevaju mnogo ,,održavanja“, zato što su okupirane vođenjem sopstvenog života. Znaju kada i koliko da pruže, a da ne budu zahtevne i imaju dovoljno samopouzdanja da uživaju i nasamo.

Sve se vrti oko toga da je nezavisnost privlačna zato što podrazumeva da žena ima svoja razmišljanja i interesovanja van veze i van muškarca sa kojim je – samim tim je i interesantnija osoba. Podrazumeva određenu dozu intelekta i prizemnosti.

Sa druge strane, najodbojnija osobina je najčešće prevelika potreba za pažnjom. Sve otpada ukoliko žena ne zna da bude bez svog muškarca. Ovo se može projaviti kroz sledeće situacije: zahteva konstantnu komunikaciju, ne želi da bude sa svojim prijateljima ili se nervira kad joj dragi nije dostupan. Ukoliko ovo liči na vas, savetujemo vam da prestanete to da radite. Morate znati kako da budete sigurni sami sa sobom, a za uzvrat vam neće trebati muškarac koji će činiti da se osećate potpunom. Ko god ovo prepozna kod vas će vas još više ceniti kao partnera.

Međutim, postoji razlika između toga da se oslanjate na sebe same i da se pravite nedostižnima. Samo je pitanje vremena kada će to da dosadi, a ,,jurnjava“ za nekim niti je zabavna sada, niti vodi nekuda. Nezavisnost je osobina, ne igra. Muškarci cene ovu karakteristiku kod potencijalnog partnera jer dokazuje da sami možete nositi svoj teret.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp