Search
Close this search box.

Ovako izgleda najluksuzniji hotel na svetu!

Svake godine dodeljuje se nagrada najluksuznijem hotelu koji je oličenje raskoša – od usluge za pet zvezdica do besprekornih ponuda u restoranima i nenadmašivim enterijerom.

Ovu laskavu titulu za 2016. godinu poneo je Armani Hotel Dubai. Ovo ekstravagantno odmaralište nalazi se u Burdž Kalifi, najvišoj zgradi na svetu. Hotel se sastoji od 160 gostinskih soba koje zauzimaju prvih osam spratova ovog nebodera.

Iako kažu da reflektuje čistu eleganciju, jednostavnost i sofisticiranu udobnost koja je svojstvena stilu Đorđa Armanija, minimalistički enterijer ipak nismo očekivali. Sa druge strane, usluga koja je tamo pružena objašnjava zašto je nagrada dodeljena upravo ovom objektu. Naime, svakom gostu dodeljuje se ,,lični batler“ pri dolasku u hotel. Unutra se nalazi bazen sa nestvarnom terasom, SPA centar i karakteristični Armani restoran koji služi italijansku hranu svetske klase.

Dosta priče, vodimo vas unutra!

armani-hotel

Prostorije uključuju i bazen i terasu u obliku strele.

armani2

Gospodin Armani je lično učestvovao u dizajniranju apartmana.

armani3

Crno-beli pod koji nalikuje šahovskoj tabli definitivno ostavlja snažan utisak.

armani4

Dekoracija je okrenuta spokojnim, neutralnim nijansama.

armani5

Gosti uz pomoć iPad-a kontrolišu razne stvari u sobi, poput TV-a i zavesa.

Ko zna – možda se jednoga dana i neko od nas nađe u ovim luksuznim prostorijama! Do tada pratite sa nama najnovije trendove kada je putovanje u pitanju i dopustite sebi da kroz živopisne fotografije bar na trenutak otputujete. 🙂

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp