Ove stvari jednostavno morate uraditi kada ste single!

Biti single, kako smo već mnogo puta konstatovali, nije stvar sudbine niti toga da smo nesrećni  ljubavi. Dobro, možda pojedine okolnosti utiču na naš status veze, ali biti single je definitivno stvar ličnog izbora.

Pa ipak, to nije razdoblje života u kome treba da tugujemo, već da iz njega izvučemo najbolje, iskoristimo to vreme i upoznamo sebe na pravi način.

U tom trenutku, pre nego što opet pomislite, kako ste nesrećne u ljubavi, zapitajte se gde ste vi zapravo, koliko još toga možete da uradite za sebe u životu, koliko avantura da proživite, koliko znanja da steknete i koliko još uvek treba da otkrivate sebe?

Jednostavno, vreme kada ste single vreme je za vas i tada možete uraditi neke stvari koje ne možete tako jednostavno raditi kada ste u vezi.

Sloboda je potpuna nezavisnost, a kada niko od vas ne zavisi mnogo jednostavnije možete uraditi stvari koje direktno  utiču na vaš stil života, a ne ugrožavaju nikoga i koje, da pored sebe imate neku osobu, ne biste baš tako lako uradili.

Zašto je bolje da budete SAMI nego u vezi!?

Kada ste single jednostavno možete i morate da:

Probate da živite sami

Kada počnete da živite sami, upoznajete sebe kao ličnost. To je veliki korak ka ljudskoj samostalnosti i najbolji put kojim možete  da krenete. Na taj način naučićete koliko ste jaki, samopouzdani i imaćete gomilju vremena da razmišljate o svojoj budućnosti i napretku.

Napustite posao, ako vam ne odgovara

Da niste sami, verovatno bi morali da razmislite da li vaš potencijalni otkaz ugrožava vašu porodicu i vaše finansije. Međutim, kada ste single, ne morate raditi posao koji vas ne ispunjava i koji vas čak čini nezadovoljnim. Upravo, ovo je pravo vreme da se bacite u potragu za  poslom iz snova.

Posetite zemlju koju već dugo planirate da posetite

Samostalno putovanje, na neku posebnu destinaciju, jedno je od najboljih iskustava koje vam se može desiti.  Doživećete avanturu koju ćete zauvek pamtiti, jer se samostalno bavite otkrivanjem kultra i načina života u drugim zemljama. Zabavite se, ovo je zdaovoljstvo koje sebi ne bi trebalo da uskratite.

Putujte sa svojim najboljim prijateljima

Vreme, kada ste single, je apsolutno rezervisano za zabavu.Otputujte negde sa ljudima koji vašem životu daju smisao. Zabavite se i napravite uspomene koje vrede sećanja!

Upoznajte ljude

Stava smo, da već do neke životne dobi steknete prijatelje koji će ostati deo vašeg života, ali to ne znači da ne treba širiti poznanstva i upoznavati nove ljude. Pre svega zabavićete se, možda ćete steći neki važan kontakt, a nikad se ne zna, možda se negde, među svim tim ljudima krije i vaša srodna duša!

Greške koje pravi skoro svaka slobodna devojka

Neka vaš single period bude upravo vreme za samospoznaju, zabavu i pripremu za ljubav, koja će vam se neminovno dogoditi!

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp