Search
Close this search box.

Ove ženske osobine su muškarcima privlačnije od fizičkog izgleda

Verujemo da se slažete sa nama kada kažemo da je spoljašnji izgled važan jer njime privlačimo suprotni pol, ali potrebno je nešto mnogo više od toga da bi se druga polovina zadržala.

Istina jeste da se nama devojkama možda na prvu loptu svidi visok tamnoput zgodan dečko, međutim u većini slučajeva shvatimo da to nije to, jer taj dečko možda nema ono nešto.

Kroz razgovor sa nekolicinom momaka shvatile smo da sve ono što oni žele jeste da kada upoznaju devojku ona bude opuštena i ima dovoljno samopouzdanja. Međutim, zapamtite ovo: oni vole samopouzdanje, a ne nadmenost, jer ta dva pojma mnogi mešaju.

Kliknite ovde i saznajte koje još osobine muškarci vole kod devojaka!

Zabavna i duhovita devojka – Muškarci vole da ih devojka nasmeje isto toliko kao što oni zasmejavaju nas. Najbitnije je da devojka zrači harizmom i pozitivnom energijom, jer mnogo je lepše biti u društvu osobe koja je opušena, spremna da se šali i na svoj, ne samo na tuđ račun.
Budite vesele i nasmejane! Osim što ste fine, lepe i prirodne budite i pozitivne. Pozitivan stav svakako daje lepši pogled na svet, zar ne?
Pametne, načitane, inteligentne – Većina momaka istakla je da želi da bude u ozbiljnoj vezi sa osobom sa kojom će moći da razgovara o svemu. Veži pravilo da se mnogi muškarci plaše inteligentih žena, ali veći broj im se divi. Biti sa intelignentom i načitanom devojkom je veliki plus, jer to znači da je i taj muškarac isti ili sličan onoj koju je izabrao, zar ne? Takve devojke odlično i odlučno znaju i šta i koga žele!
Razumite ga i razumeće vas – Veoma bitna stvar. Nađite zlatnu sredinu i neće dolaziti do bespotrebnih sukoba.
Budite iskrene. Ova osobina postala je sve ređa, pa je zato na ceni više nego ikada. Budite iskrene i za uzvrat ćete istog takvog partnera i dobiti.
Sve je ređe iskrenih devojaka – tako kažu muškarci. Sa druge strane žene kažu da je jači pol postao veoma neveran. Kliknite ovde i saznajte zašto muškarci varaju!
Ova stvar ih toliko privlači i izluđuje. Šta mislite o čemu je reč? Pa naravno parfem. Stavite vašu omiljenu mirisnu notu i zavedite vašeg mučkarca!
Izgled privlači karatker zadržava – to je apsolutno tačno. Devojke, nemojte bacati akcenat samo na vaš fizički izgled, jer kako kaže Čehov:  “Treba da u jednom ljudskom biću sve bude lepo: i lice i odelo i duša i misli.”
Milica Stanojević
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp