Search
Close this search box.

Oversize odela u jarkim bojama su apsolutni hit ove jeseni!

Jesen je gotovo pred vratima, to nam postaje jasno, jer smo se već vratili sa godišnjih odmora, spremni da ponovo sednemo za svoj radni sto i otpočnemo novu radnu sezonu. Dok hodamo ulicama, u još uvek laganim haljinicama, primećujemo da su izlozi već poprimili novo ruho i da je jesenja kolekcija već stigla u omiljene nam radnje.

Po onome što u izlozima vidimo, a i po onome što smo u poslednje vreme imali prilike da vidimo kada je high street moda u pitanju, ove jeseni ponovo su na tronu parna ženska odela, pogodna za svakodnevni casual outfit, ali i za posebne prilike u kojima u isto vreme želite da budete elegantne i snažne, međutim, ono što iznenađuje je da se pored zagasitih plavih i zelenih boja, ove jeseni nose i pastelne boje, poput nežno roze, lavande i baby blue nijanse, ali i jarke boje poput pink, crvene i narandžaste.

Ono što je drugačije, to je kroj odela, koji se za nijansu izmenio od prošlogodišnjeg, pa se ovoga puta nose oversize sakoi i pantalone dubokog struka, veoma širokih, zvonastih nogavica, koje sežu gotovo do poda.

Ovaj trend posebno nas raduje, jer ćete ove jeseni u kancelariju odlaziti kao prave chic dame, iz Gossyp girl kadrova, uživaćete u modi, ali pre svega u svojoj ženstvenosti i snazi.

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp