Ovim haljinama nećete odoleti!

Ako uđete na njihov Instagram profil, velika je verovatnoća da ćete ostati bez daha kada vidite sve modele. Onda, u narednom trenutku, bićete u problemu, jer prosto ne možete da se odlučite samo za jednu haljinu, suknju ili bluzu. Nismo ni mi ostale imune na njihovu kreativnost. Kontaktirale smo Tajanu koja nam je objasnila kako je nastao brend Kiara by N&T.

,,Sestra Nataša i ja došle smo na ideju da formiramo vlastiti brend pod nazivom Kiara. S obzirom na to da plivamo u modnim vodama već duže vreme, nije nam trebalo mnogo vremena da osmislimo modele, nabavimo materijale i napravimo svoju prvu kolekciju.”

Veoma brzo ove modele ponele su dame na čitavom Balkanu.

,,Prva ideja bila je linija ,Mama i ćerka’. Danas je veliko interesovanje za isti stajling mama i njihovih princeza, tako da je kolekcija urodila plodom. Naše haljine su jednostavnog kroja i forme, ali im mi sitnim detaljima dajemo poseban pečat. Moramo da priznamo da se u veoma kratkom roku pokazalo veliko interesovanje za naš rad. Kupci su zadovoljni i to nam je najbitnije. Curice posebno obožavaju naše haljine i u njima izgledaju baš kao Sara Kej.”

Sare Kej 21. veka uživaju u kreativnosti dve sestre iz Prijedora, tridesetdvogodišnje Tajane Janjoš i dvadesetšestogodišnje Nataše Marčetić.

,,Koristimo vrlo kvalitetne i prijatne materijale, uglavnom od prirodnih vlakana. Oni su najčešće i inspiracija svake naše kolekcije. Trudimo se da svaki put smislimo nešto novo i interesantno. Ono što je važno je da dezene ne ponavljamo. Zato nam se uvek vraćaju naši zadovoljni kupci, jer jednostavno ne mogu da odole novim bojama i materijalima.”

Neke od poznatih dama prepoznale su kvalitet i lepotu Kiara haljina.

,,Veliki uspeh nam je saradnja sa pevačicama Ivanom Selakov i Slađom Alegro. Obe su divne osobe, jednostavne za saradnju i savršeno im pristaju Kiara haljine. Ove sezone Ivanu ćete jos mnogo puta videti u našim kreacijama, na naše veliko zadovoljstvo.”

Ukoliko ste pomislile da su ove divne haljine preskupe, prevarile ste se. Ovo je brend sa odličnim odnosom cene i kvaliteta.

,,Trudimo se da naši modeli budu drugačiji i pristupačni svima. Zato nam nije uvek lako, ali nam je zadovoljstvo dama uvek važnije od zarade.”

Veoma često u medijima i na društvenim mrežama pokreće se priča o tome kako su žene danas uniformisane i da smo sve odevene slično. Tajana i Nataša ne mare za ove komentare.

,,Godinama se vodi polemika o uniformisanosti. Naše mišljenje je da je svaka žena jedinstvena i da drugačije nosi svoju odevnu kombinaciju. U suštini bitan je stil i stav, a ne haljina ili cipele.”

Vredno rade na novim modelima i već sada kreiraju haljine koje će, kako kažu, na leto biti pravi trend.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp