Search
Close this search box.

Ovo će vam pomoći da imate više samopouzdanja na prvom sastanku

Došao je i taj dugo iščekivani trenutak. Momak koji vam je pomutio razum i u kojeg ste zaljubljene napokon vas je pozvao da izađete! Postoji li veća sreća u tom momentu?

Nakon nekoliko minuta skakutanja po sobi, polako počinje da vas hvata panika! Motaju vam se po glavi sledeće misli: “Jaooo, šta da obučem? Kako da se našminkam? O čemu li ćemo razgovarati, šta ako se izblamiram i krenem da pričam ono što ne treba?” Lakše malo!

Prvi sastanak jeste bitan i važno je da prođe dobro. Zato ćemo vam mi dati nekoliko saveta kako biste zaboravili tu napetost:

Prvo mesto trebalo bi da zauzmu pozitivne misli. Ne kaže se džabe da kako zaračiš tako privlačiš! Dopustite da se vaša energija prenese na druge. Ako ste još uvek malo napete, zatvorite oči i udahnite duboko na nekoliko sekundi. Zar se već ne osećate smirenije?
Nakon odslušane liste vaših omiljenih pesama, uzmite blokčić i napišite stvari koje volite kod sebe. To ne znači da ste snob. To može biti veoma dobro, posebno pred vaš dejt! Imaćete više samopouzdanja!
Koje god da je godišnje doba u pitanju jedite sezonsko voće i povrće  jer ono dosta utiče na pozitivnu energiju. Bićete opuštenije, smirenije i uživaćete u vašem omiljenom i osvežavajućem ukusu!
Budite sigurne u sebe i osmehujte se! Sada ćemo vam reći jedan od razloga za osmeh. Dečko koji vam se dopada pozvao vas je da izađete, zar to nije dovoljno?
Dokazano je da se smehom oslobađamo od stresa, a osim toga bićete sigurnije u sebe kada se nasmešite! Kada vas vaša simpatija bude pogledala tako lepu i nasmejanu i njemu će biti lakše. Odmah ćete i njemu izmamiti osmeh! Tačno je to da osmeh ne košta ništa a daje mnogo!
Najdraža stavka koju činimo pre prvog sastanka je sledeća: Pozovite vašeg najboljeg prijatelja koji će vas posavetovati, smiriti, podržati i podsetiti kako ste sjajna osoba!
Nakon što prođete kroz ove stavke bićete oslobođene negativnih misli pre nego što se konačno sretnete sa svojom simpatijom i budućim partnerom! Verujemo da će sve proći u najboljem redu. Lepo se provedite na sastanku i vratite se pune prelepih utisaka! Mi vam držimo fige!
Milica Stanojević
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp