Search
Close this search box.

Ovo je najprodavanija knjiga o ličnom razvoju na Amazonu

Knjiga “7 tajni uspeha” pronašla svoje mesto na najvećoj svetskoj platformi za prodaju knjiga – Amazon.

Kada se pre nekoliko godina čulo za knjige dr Kenana Crnkića, posebno za naslov “Pazi kojeg vuka hraniš” auditorijum je bio zaintrigiran, a onda je sebe i svoje životne puteve prepoznao u jednostavnom pisanju mudrosti koje svi znamo, ali smo ih u godinama iza nas pomalo zaboravili.

Bilo je dovoljno nekoliko drugačijih rečenica da nas polako vrate ka putu na kojem smo oduvek i bili – na našoj želji da živimo život punim plućima. Ovih dana, englesko izdanje prve knjige jednog od najuticajnijih motivacionih govornika ovih prostora, dr. sc. Kenana Crnkića pronašlo je svoje mesto na listi bestseller – a na najvećoj svetskoj platformi za prodaju knjiga Amazon.

Svojom knjigom “7 tajni uspeha”  ovaj  autor se pozicionirao na prvo mesto oblasti knjiga ličnog razvoja i na drugo mesto motivacione literature.

Nakon nezapamćenog interesovanja u Srbiji i u regionu, gde su njegove knjige “7 tajni uspeha” i “Pazi kojeg vuka hraniš” zauzimale prva mesta na top listama, dr. Crnkić se odlučio za hrabar i za naše prostore neuobičajen iskorak na inostrano tržište. Posebno je interesantna i nedavno upostavljena saradnja sa Džordanom Belfordom, najboljim svetskim trenerom iz oblasti prodaje. Belford je široj javnosti poznat kao “Vuk sa Vol Strita” s obzirom na to da je na osnovu njegove knjige i ličnog životnog iskustva snimljen kultni film u kojem glavnu ulogu glumi Leonardo di Kaprio. Da li će i na koji način “Vuk sa Vol Strita” biti uključen u promociju knjige “Pazi kojeg vuka hraniš” videćemo do kraja godine kada se očekuje velika promocija u Sjedinjem Američkim Državama, Ujedinjenom Kraljevstvu, Kanadi i Australiji.

U navedenim aktivnostima dr Crnkić računa i na snažnu podršku prijatelja i poslovnog partnera Dž. T. Foksa, koji je broj 1. personalni trener iz oblasti poslovnog i finansijskog uspeha, a čiji su klijenti neka od najpoznatijih svetskih  imena kao što su Silverster Stalone, Dona Karan i Al Paćino.

Neće biti iznenađenje ako u narednom periodu objavimo vest o dolasku nekog od ovih uspešnih ljudi u Beograd sa ciljem da prenesu  svoja iskustva, znanja i činjenicu da nije uvek lako, ali je vredno truda ići ka uspehu, ljudima dobre volje i pratiti svoje želje i snove.

Dr. sc. Kenan Crnkić smatra se pionirom motivacione literature s obzirom na to da se, kao jedan od prvih na našim prostorima, upustio u pisanje tradicionalno američkog žanra samopomoći, nakon izuzetno bogate, uspešne i duge poslovne karijere tokom koje je postao dobitnik mnogih prestižnih nagrada i priznanja za izvanredne rezultate u različitim poljima delovanja.

Trenutno piše novu, treću po redu knjigu iz oblasti kojoj je potpuno posvećen, a javnost će moći da je pročita već sredinom naredne  godine.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp