Search
Close this search box.

Ovo je put ka savršenom telu!

Ukoliko niste zadovoljni svojim telom, želite da radite na promeni i dođete do svog cilja, možda je najbolje mesto za početak te borbe – ogledalo! Jedan iskren pogled na sebe i pitanje: „Da li ste to vi i da li želite da to i dalje budete vi?“ Donošenje finalne odluke na čemu i zbog čega ćete raditi je ovo što može da promeni vaše telo, ali i ceo život. 

Ako ste doneli odluku da je vreme da počnete da radite na svom telu, sledeći korak je da bacite iskren pogled na svoj obrok i sebi date odgovor o tome koliko je on zdrav, a koliko ukusan i kaloričan. Jedino stvarno motivisani ćete moći da se izborite za savršeno telo, ono što vidite da ne doprinosi vašem telu, pokušaćete da korigujete i to na svakodnevnom nivou.

Mislite da vam nedostaje motivacije? Klikinite na ovaj tekst!

Fali vam motivacije? Ovi trikovi mogu biti rešenje!

Možda vam zvuči čudno, ali ukoliko odlučite da radite na sebi i svom telu na zdrav način, to će biti dug proces, ali zdrav, a kada je vaše zdravlje dobro u vaš život ulazi pozitivna energija i vi postajete srećni i zadovoljni sobom. Važno je da izdržite do prvih rezultata, a onda će vas oni motivisati za još bolje i bolje.

Mnogi od nas su padali na tom putu, ali ne broji se koliko puta padneš već koliko puta ustaneš i kreneš ka boljoj verziji sebe.

Postoje jednostavne navike koje će vam olakšati život! Saznajte koje na linku u tekstu ispod!

5 zdravih jutarnjih navika koje će poboljšati ceo vaš život

Isto kao što ćete se zapitati o kvalitetu svog obroka, zapitajte se i koliko vremena dnevno ste aktivni, kakav način života vodite i koliko vremena provodite u sedećem položaju, što nikako nije tako dobro. Svakome od nas potrebna je fizička aktivnost i ukoliko stvarno želite da radite na sebi uvešćete 3 do 4 treninga nedeljno. Vrsta treninga je stvar ličnog izbora, ali podjednako je efikasno i da radite sami kod kuće, kao i da imate termine u teretani. Sve što vam treba je čvrsta volja. 

Osnovni pokretač na ovom putu je dobra motivacija, a to je da se dobro, sigurno i prijatno osećate u svojoj koži – ništa nije veći podsticaj od toga. Ukoliko imate volju i motivaciju, sve je jednostavno. 

Bez ičije pomoći možete redukovati svoju ishranu, jer vam internet pruža širok asortiman zdravih recepata i saveta za ishranu. Isto važi i za samostalne treninge, možete pronaći idealne vežbe za svaki deo tela, pogledati kako se one pravilno rade i sami osmisliti svaki svoj trening. Naravno, ukoliko imate mogućnosti, efikasnije će biti sa nutricionistom i trenerom, ali ako je to nemoguća misija za vas, trk na Kalenić pijacu i Trim stazu – zdrava hrana i šetnja ili trčanje učiniće čuda za vas.

Bitno je da uvek imate na umu zašto ste počeli! Ne bi to trebalo raditi zbog tuđeg mišljenja o vama, već samo zbog sebe, ukoliko je to ono  što vi stvarno želite i što vam je potrebno – samo napred!

Put ka boljoj verziji sebe, uvek je put spoznaje, pa čak i kada se radi o fizičkom izgledu. Živimo u vremenu društvenih mreža, koje nas u mnogome čine nesigurnima i zato se borba za svoj ideal i samopouzdanje, nalazi visoko na lestvici rada na sebi. 

Ukoliko se odlučite na ovo putovanje budite istrajni, ne posustajte i strpljivo čekajte prve rezultate, a kada ih uočite, bićete još motivisaniji za rad na sebi, a kada stignete do definitivnog cilja bićete nasmejani, zdravi i sigurni u svaku svoju odluku, jer znate da ste uspešno pomerili svoje granice!

Zdrava ishrana, redovna fizička aktivnost izvajaće vaše telo, a na putu ka savršenstvu pomoći će vam i centar za estetiku Dermaville, koji u svojoj ponudi ima brojne tretmane za lice i telo, koji će učiniti da zablistate i budete najlepša i najsavršenija verzija sebe.

Više detalja pronađite na njihovom sajtu: www.dermavile.rs i prepustite se čarima vrhunskih profesionalaca.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp