Search
Close this search box.

Pitanje koje ste sebi bar jednom postavile: Zašto vas muškarci teraju od sebe?

Sigurno ste barem jednom prošli kroz samoispitivanje, shvatili da ste zdrava, prava, lepa i svesna sebe žena kojoj gotovo ništa ne fali, pa ipak nije uspelo. Taman kada se činilo da sve ide kako treba, on je odlučio da podigne zidove i odgurne vas od sebe. Ovaj scenario svima nam je poznat, ipak, pitanje je: Zašto nas muškarci teraju od sebe?

@chuvakhin

Distanca, hladnoća i nesposobnost slušanja, to je ono što vas najviše frustrira, distanca, koju nikako ne uspevate da prevalite, a on se ne trudi čak ni da napravi korak prema vama. Zašto? Recimo zato što nije svestan vaših vrednosti. Zatvoren u svom svetu, zapitan nad samim sobom i svojim nezrelostima, vaš partner vodi bitku za sazrevanje, i zbog toga je često otsutan, a šta je izgubio najčešće shvata tek onda kada vam potpuno nenadano vidi leđa.

Nije da on želi da vas odgurne od sebe, jer da mu se niste dopale, verovatno ne biste stigli ni do stadijuma u kome se vaša veza sada nalazi. Pak, dok je još u nezreloj fazi, vaš muškarac spreman je da oslušne i prepozna samo sopstvene potrebe, zbog čega na vaše neretko žmuri. A baš ta njegova nezainteresovanost, na kraju će vas naterati da odustanete, i to ne jer on želi raskid, već jer vi želite nešto više od odnosa u kome ste.

Pročitajte: 5 stvari koje muškarci smatraju neatraktivnim kod pripadnica lepšeg pola

Zato drage dame, nemojte se ljutiti na svoje partnere, jer se oni još nose sa svojom nezrelošću, već se zapitajte šta tražite sa njima. Nemojte shvatati da vas on gura, već se odlučite za svojevoljan odlazak, onda kada u ogledalu konačno prepoznate ženu koja može mnogo više. Otrgnite se od osećaja nepoželjnosti i krenite na put ka sebi, a tamo ćete možda sresti nekog zrelog muškarca, koji će pored sebe umeti da voli i vas, koji vas neće gurati i pored koga ćete birati da ostanete, ne samo danas i sutra već zauvek, snažne, lepe i pametne, baš onakve kakve ste.

Autor: T. P.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp