Search
Close this search box.

Pokušavate da ga promenite – Prestanite na vreme!

Da li ste barem jednom bile u vezi sa nekim, za koga ste mislile: Ja sam mu potrebna, spasiću ga i promeniti njegov život!? Naravno da jeste, jer verujemo da ne postoji žena koja nije bila u takvoj situaciji i takvom ubeđenju.

Kada smo svi zajedno već priznali sebi da smo bar jednom želeli da budemo slamka za koju se davljenik hvata, imamo još jedno pitanje za vas. Koliko puta se vaš davljenik okrenuo protiv vas? Gotovo uvek. Jer koliko god njemu bilo loše sa samim sobom, ne želi da ga iko, a ponajmanje vi menjate.

@gtphotonj

Ako je muškarac koji vam se dopada u problemu, za vas je svojevrsni izazov spasiti ga, ipak, to može biti pogubno za vas i vaš rad na sebi. Problem u vezama ovog tipa počinje na tome što konverzacija među vama najčešće nije u potpunosti iskrena.

Ako njemu smeta što ste tu i trudite se da ga spasite, to iz njega progovara njegov ego, a ako ste vi pristupili čistog srca i dali sebe, da mu pomognete, niste zaslužili da se borite protiv njegovog ega.

@alixannlooslephotography

Ipak, ako ste spremni da ostanete i suočite se sa egom, onda postupno, iz dana u dan učite da ga prihvatite, jer ga promeniti sigurno nećete!

Autor: T. P.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp