Search
Close this search box.

#Must visit: Pola pola bar – mesto gde nijedna kafa neće ostati nezabeležena

pola pola bar

Ako ovog vikenda ostajete u Beogradu, ovo malo leto zaslužuje da popijete dobru kafu, možda čak i koktel, ali i da zabeležite nove foto uspomene za svoje mreže.

Ove subote ne propustite da posetite novo mesto u Beogradu – Pola pola bar, mesto sa potpuno novim konceptom, koje je pola bar pola foto studio.

Ovaj originalni koncept iza koga stoji fotografkinja Kristina Fiscan, otvoren je u februaru, ali posebnu draž ima tokom ovih lepih dana, savršenih da ovaj estetični prostor iskoristite, ne samo za degustaciju odličnih koktela, već i kako biste napravili sjajne fotografije.

Osim koncepta, Kristina potpisuje i uređenje enterijera, koje spaja udobnost, praktičnost, ali i moderno uređen prostor, u kome ćete uživati u sjajnim matineima, večernjim žurkama, ali i kafi i svojim mislima.

Ono što posebno izdvaja ovo mesto je bogata i inovativna koktel karta u kojoj su svi kokteli dobili imena inspirisana fotografskom terminologijom.

Ukoliko danas nemate druge planove, okupite žensku ekipu i pravac u Žorža Klemensoa 29. gde se nalazi ovaj koncept bar, koji pruža potpuno drugačije iskustvo uživanja u kafi, pardon, koktelima.

Foto: @dada_fashioncorner

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp