Search
Close this search box.

Ponesite ova 3 modna trenda kao Rejčel Grin!

Već smo mnogo puta istakli da je ovo godina povratničkih modnih trendova, a da su devedesete najveći izvor inspiracije. A koja je It devojka 90-ih diktirala modne trendove? Pa naravno zvezda “Prijatelja” Rejčel Grin. Ovog puta odlučili smo da zavirimo u njen garderober i izdvojimo neke od trendova, koje danas možete nositi sa uživanjem.

Bele majice s printom

O da, bele majice sa printom su poslednjih godina apsolutni must have, a Rejčel je uživala da ih nosi. Savršeno se uklapaju u dnevne outfite, sa dubokim, boyfriend jeansom, a što je najvažnije od svega šalju snažnu poruku. Upravo jednu majicu koju je Rejčel nosila, možete pronaći i u Dellgardo ponudi.

Pantalone na tregere

O da, i ovaj trend doživeo je veliki povratak. Bilo da je reč o šortsu, ili pantalonama, tregerice su veoma popularne, posebno ako se odlučite za one od džinsa.

Animal print

Trend koji već sezonama ne jenjava, nosila je i Rejčel Grin. Ipak, ovaj trend zahteva malo više obazrivosti, umeća i ukusa. Ako se odlučite za jedan atraktivan i upadljiv komad, pokušajte da ga kombinujete sa neutralnom modnom osnovom, kako bi on bio zvezda vašeg outfita.

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp