Search
Close this search box.

Spremite se za posao: Savršen make up look u samo 3 koraka

poslovni make up look

Kada se ujutru spremate za posao najbitnije vam je da izgledate sveže, lepo, a da vam šminkanje ne oduzima previše vremena.

Era full face make up-a odavno je prošla, što nam pripremu za posao dodatno olakšava, a ne umanjuje efekat nanetog make up look-a.

Pročitajte: TikTok donosi vodeći make up trend za ovo proleće

Lagani make up, koji minimalno prikriva nedostatke na našem licu, u poslednje vreme sve je popularniji i definitivno ne oduzima previše vremena, što ga čini savršenim izborom za poslovni make up.

Da biste postigli dobar no make up make up look, ne treba vam puno proizvoda, već ćete adekvatan efekat postići u svega nekoliko koraka.

3 koraka za savršeni poslovni make up:

#Nakon što ste završili sa svojom skin care rutinom, dajte licu hajlajt korektorom, koji ima dobru prekrivnu moć. Osim što ćete posvetliti nos, regiju oko očiju i centar čela, nanesite korektor i na sitne nepravilnosti na svom licu. Ako ne koristite puder i želite da vaš look izgleda što prirodnije, potrudite se da odaberete savršenu nijansu, koja će se besprekorno stopiti sa vašom kožom.

#Kako biste licu dali malo topline, nanesite kremasti bronzer, koji savršeno prianja na kožu bez pudera i izgleda prirodno. Bronzer nanesite na uglove čela, ispod jagodica, na uglove nosa i kapke, potom se dobro izblenda i celom licu da jednu topliju notu.

#Višnja na torti u ovom no make up make up look-u definitivno je hidriajući sjaj za usne, odnosno proizvod koji u sebi spaja balzam i sjaj i usnama pored sjaja daje i celodnevnu hidriranost.

Ovaj svež i blistav poslovni look oduzeće vam svega 10-ak minuta za nanošenje, a u činiće da se tokom celog dana osećate dobro.

Foto: @marianna_hewitt

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp