Search
Close this search box.

Potpuno drugačiji decembar – Evo kako ga je najbolje započeti!

Prvi decembar oduvek simbolično označava početak kraja. Početak poslednjeg meseca godine, a ova za nama bila je puna uspona i padova. I tako smo stigli u mesec prepun euforije, a nekako se čini da su mnogi od nas zaboravili da se raduju. Sa radija i TV-a svakodnevno slušamo o nekim ograničenjima i čini se da ćemo ovog decembra mnogo više nositi pidžame, nego šljokičave haljine, ali to ne mora da znači da ćemo biti manje ženstvene i seksi, jer kako završiti jedno poglavlje bez malo zavodljivosti i senzualnosti?

Baš zato je odabir pidžame jedna posebna vrsta filosofije, a prvi korak pri donošenju prave odluke je da dobro poznajete sebe i otkrijete čemu težite.

Investicija u zaista kvalitetnu pidžamu pokazuje da cenite udobnost i pozitivne učinke spavanja i da ste svesne da se morate pobrinuti za svoje fizičko, ali i psihičko blagostanje. Izbor prave pidžame, koja odgovara vašem telu, jednostavan je način da se pobrineš za sebe!

Da li ste znale da nošenjem pidžame pripremate svoje telo na počinak i uspostavljate rutinu kojom možete poboljšati kvalitet svog spavanja? Uostalom, zar se ne osećate lepo kada odenete nešto što vam se sviđa i lepo pristaje? Ne podcenjujte ni aspekt podizanja samopouzdanja do kog dolazi prilikom nošenja prave pidžame!

Iz raznolike ponude Lisca pidžama i spavaćica, izdvajamo one iz serije “Ruby”. “Ruby” pidžamu sa dugim nogavicama i dugim rukavima, krasi vez oko vratnog izreza i vezeni umetak na rukavima i nogavicama.

Pojas elegantno definiše žensku siluetu, a ovu pidžamu elegantnog i zavodljivog izgleda karakteriše veoma udoban materijal. Što znači da svoj decembar nećete početi kao dremljiva uspavana lepotica, već žena koja odiše snagom elegancije, senzualna i chic i u svoja četiri zida.

“Ruby” kratka spavaćica zavodljiv je komad sa prozirnim vezenim umetkom sa strane. Krasi je vez na dekolteu, a tanke naramenice se prema želji podešavaju i završavaju se na leđnom delu V-izrezu. Ova spavaćica rezervisana je za dame, koje od ove godine želje baš sve, kao i njen senzacionalni završetak.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp