Search
Close this search box.

Potpuno drugačiji, filmski vodič kroz najlepše gradove Evrope!

Iako je konačno moguće putovati, mnogo je onih koji se na taj korak još uvek ne usuđuju. Ipak, putovanja nam nedostaju više nego ikad pre, pa se sve češće odlučujemo da barem uz neku travel emisiju, blog ili čak film, vidimo destinacije za kojima čeznemo.

Kako bismo vam pomogli da barem virtuelno otputujete u trenucima slobodnog vremena, izdvojili smo par filmova, koji najlepše evropske gradove predstavljaju na neverovatan način.

#Ponoć u Parizu

O kakav film! Sigurno je da ste već imali prilike da ga pogledate, pa ipak, ne možemo a da ne predložimo ponovno gledanje. Film, koji nas vraća u zlatno doba Francuske, ne samo da pruža mogućnost da upoznamo sasvim drugu kulturu, ličnosti koje svojom pojavom fasciniraju, poput Pikasa, Dalija, Skota Ficdžeralda. Pa ipak, na stranu neverovatne priče, Pariz i njegove ulice zvezda su ovog filma, a put u Pariz mnogima je prvi na listi želja, kada se ohrabre da rezervišu avionsku kartu.

#Turista

Anđelina Džoli i Džoni Dep maestralnom glumom osvetljavaju potpuno novu dimenziju romantične Venecije. Grad, koji ste do sada znali na jedan potpuno sladak, romantičan način, prikazan u svetlu akcije i avanture očaraće vas na potpuno drugačiji način, zbog čega ćete želeti da ga istražite na jedan sasvim drugačiji način.

#Nothing hill

Film koji će vas navesti da se zaljubite u London. Sivi, kišni grad od koga većina turista preza ipak ima svoje čari, koje u svetlu romantične ljubavne priče postaju još primamljivije.

#Krive su zvezde

Jedan od glavnih junaka ovog prelepog filma je Amsterdam. Naime, verujući da njegova voljena ima poslednju želju, da upozna glavni grad Holandije, August je vodi na putovanje, koje ovaj film čini emotivnim do suza, a ujedno predstavlja ultimativni vodič kroz Amsterdam za sve one, koji još uvek nisu posetili ovaj neverovatni grad.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp