Search
Close this search box.

Retro je u modi: Evo koje povratničke trendove ćemo nositi ovog proleća

povratnički trendovi

Do sada nam je već postalo jasno da se modni trendovi ciklično smenjuju i da ono što je nekada bilo moderno nikada zauvek ne ostaje u prošlosti. Modna industrija nas je toliko puta iznenadila povratkom trendova, za koje smo sebi zasigurno bar jednom rekli: “Nikada više!”.

Ipak, nikad ne reci nikad, te su i ove sezone neki retro komadi dobili svoje novo ruho, a neki, čini se, zaboravljeni trendovi ponovo pokucali na naša vrata.

Izdvojili smo tri povratnička trenda koja nosimo ovog proleća.

#Hulahopke

Ako ste mislili da se modna epidemija završila na crvenim hulahopkama koje su preplavile mreže tokom praznične sezone – prevarili ste se. Hulahopke su trend koji će definitivno obeležiti proleće pred nama. Iako se čini da bela ima primat, i ostale boje, popout trule višnje, pa čak i pink preplaviće ulice, kada ih it devojke savršeno ukombinuju u svoje prolećne autfite.

#Komleti

Parna odela neće pasti u zaborav, ali će se dobri stari kompleti u vidu sakoa i pencil suknje vratiti na velika vrata. Retro, elegantno i jednostavno in. Kupovina jednog ovakvog kompleta daće odgovor na brojna pitanja – šta bih mogla da obučem?

#Polo majice

Ako u obzir uzmemo da Miu Miu diktira modne trendove već drugu sezonu za redom, prisetićemo se da su polo majice i bluze preplavile njihovu reviju koja je najavila kolekciju za proleće/leto 2024. S obzirom da kragnice sve češće viđamo i na Instagramu, ne preostaje nam drugo nego da već sad obogatimo svoj gardarober sa nekoliko dobrih starih polo majica.

Foto: @sarahlysander

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp