Search
Close this search box.

Ovaj provod nijedna žena ne sme da propusti!

Trenuci provedeni sa partnerom mogu biti predivni – to ne dovodimo u pitanje. Međutim, s vremena na vreme, svakoj od nas je potrebna mala pauza od momaka i izlazaka u parovima i kvalitetan provod sa ženskim društvom koji će se dugo pamtiti.

Kao i uvek, MCT vam preporučuje samo najbolje, a ovo je nešto što definitivno nijedna dama ne sme propustiti! 

Naime, jedna od najgledanijh i najzabavnijih predstava u regionu Dame biraju, Alteatra iz Sarajeva, u kojoj petorica mladića pokušavaju da postanu striperi u noćnom klubu i tako reše svoje egzistencijalne i druge probleme, imaće svoju premijeru u Beogradu, u četvrtak, 17.11. u Domu sindikata, sa početkom u 20 časova.

Petorica mladića, bez posla i novca, vide rešenje svoje egzistencijalne krize u oglasu za posao stripera u noćnom klubu. Ovi nevešti erotski plesači odlučuju da, uz pomoć zgodne instruktorke plesa, nauče komplikovane koreografije i dobiju posao. Uz muku plesnih koraka, glavni junaci otvoreno pričaju i o svojim strahovima, problemima sa ženama, traženju i gubitku posla, potencije i nade. Na kraju, ovi zgodni i uporni momci skidaju i plesne korake i garderobu, dovodeći atmosferu do usijanja.

6-foto_dame-biraju

Pametan humor, izvanredne plesne tačke, sjajna muzika i neobičan striptiz – tako se u najkraćim crtama može opisati predstava Dame biraju, za koju su karte danima unapred rasprodate, gde god da gostuje. Da li će dame u Srbiji, pored ovacija, momke ispratiti i bacanjem grudnjaka i drugih delova odeće na scenu, što je u dosadašnjim gostovanjima bio čest slučaj, ostaje da se vidi. Sve je moguće kada Dame biraju!

Ono što jeste sigurno je da vas čeka preko sat vremena dobre i kvalitetne zabave, koja nosi veoma snažnu poruku – za veće promene nije dovoljna samo odluka, nego i upornost. Put do željenog cilja je težak i samo najistrajniji će na tom putu i opstati.

Predstavu su svojim glumačkim umećem obogatili Enes Salković, Adnan Goro, Emir Fejzić, Sanjin Arnautović, Davor Sabo, Dalibor Brkić, dok se u ulozi instruktorke plesa smenjuju Amila Terzimehić i Nancy Abdel Sakhi. Predstavu je režirao Admir Glamočak.

vizualni-identitet-dame-biraju

Publika će predstavu, pored Beograda, moći da vidi i u Paraćinu, Zrenjaninu, Lazarevcu, Rumi i Vršcu.

Tekst ove predstave urađen je po motivima čuvenog teksta Ladies’ night, koji su napisali Anthony McCarten i Stephen Sinclair, koji se već više decenija uspešno igra širom sveta, na preko 20 jezika. Po ovom tekstu 1998. godine snimljen je i čuveni britanski film Do gole kože (The Full Monty), koji je bio veliki hit i kod nas i u svetu.

Priuštite sebi nezaboravan, ali nadasve zabavan i poučan provod, koji će na vas ostaviti trajni utisak. Okupite svoje dame i vidimo se tamo!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp