Preispitajte sebe! Da li verujete u zakon privlačnosti?

Da li ste se ikad zapitali verujete li u zakon privlašnosti? Oduvek, svuda oko nas, čujemo čuvenu frazu kako zračiš, tako i privlačiš, ali možda niste bili svesni značaja te rečenice. Sve u svemu, veoma je bitno da razvijete svest o tome, da sve što želite, morate vizualizovati,  kako biste svoju želju prizvali.

Naravno, nismo rekli da treba da prestanete da radite na svojim željama, to je ključ svakog uspeha. Ali, morate verovati da će se vaš trud isplatiti i da će sve na  kraju biti upravo onako kako želite.

Da bi zakon privlačnosti funkcionisao na vama, potrebno je da naučite kako da se opustite i rasteretite se od stresa. Zatim treba da vizualizujete svoju želju, što znači da treba da stvorite mentalnu sliku u glavi i da je prizivate. Potrebno je da duboko verujete da će sve doći na svoje mesto. Možda vam ovo sada zvuči smešno, ali pokušajte i  posle nekog vremena, jednostavno ćete osetiti da radi.

Kako funkcioniše zakon privlačnosti?

Kada jednom vizualizujete svoju  želju, potrebno je da čvrsto verujete u nju. Zatim ćete primetiti da se svuda oko vas pojavljuju sitnice vezane za vašu želju.  Videćete je jednostavno svuda i u svemu. To su signali, koji zapravo znače da se ostvarenje vaše želje približava, jer ste je vi zaslužili.

Zatim će vam univerzum poslati znak i navešće vas da se zapitate da li je to upravo ono što želite. Ako se definitivno odlučite za svoju želju i nastavite da je želite istim intenzitetom, svuda će se širiti pozitivne vibracije i vi ćete zaista osetiti kako zakon privlačnosti radi.

Međutim, ukoliko se budete dvoumili oko svoje želje i ne budete istinski radili na njoj, jednostavno se ništa neće promeniti.

Ako sreća krene od tebe lično, uvek ćeš se osećati ODLIČNO

Kada naučite da koristite zakon privlačnosti, sve dobre stvari  koje vam se dogode doživljavaćete kao neki prirodni tok stvari, jer će sve dobro dolaziti očekivano, zato što su vaše misli pozitivne.

Kada naučite da privučete sve što želite, ništa više neće biti nemoguće i vi ćete hrabro ići prema svojim snovima!

Jedna od bitnih stvari kod zakona privlačnosti je da naučite da se nosite sa svime što vam se dešava, da prihvatate loše ali i dalje prizivate dobro u svoj život!

Širite pozitivu oko sebe, naučite da od svog života uzmete najbolje i osetite istinski ukus sreće!

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp