Search
Close this search box.

Pronašli smo proizvod uz pomoć kog ćete izgledati sveže celog dana

To je priča o ikoni… 1989 godine, Hubert de Givenchy je crpeo inspiraciju iz istorijskog 4G logotipa kuće kako bi dizajnirao jedinstven puder u prahu koji je spojio četiri različite nijanse. Kao reinterpretacija ove prve kreacije koja je iskoristila nauku u svrhu korekcije boja, Prisme Libre 4-bojni puder u prahu stavlja tehnologiju i stručnost u poznavanju boja u centar svoje formule.

Ovaj lagani puder u prahu u četiri boje, idealan i za korekciju i za prirodnu blistavost, omogućava vam da licu povratite sjaj koji podseća na prirodno dnevno svetlo na koži. Ovaj Givenchy proizvod bez presedana bio je trenutni hit, koji je nastavio da bude veoma uspešan kako je vreme odmicalo. 2022. godine, Prisme Libre puder u prahu se prodavao svakih pet sekundi širom sveta. Takođe je postao najprodavaniji puder u prahu u Aziji.

Givenchy sada ide korak dalje tako što je unapredio svoj omiljeni puder u četiri boje. Novi proizvod pruža
poboljšane performanse, kao i ekstremnu čulnost, i dolazi u redizajniranom pakovanju kao deo Givenchy posvećenosti da lepota postane sve odgovornija prema planeti. Prisme Libre puder u prahu u 4 boje otkriva formulu sledeće generacije u poboljšanoj kutiji, nudeći korekciju i dugotrajan sjaj svim tonovima kože dok na koži nemate osećaj težine.

Nova formula sa poboljšanim delovanjem

Kao i originalna kreacija, ova nova verzija kombinuje četiri komplementarne boje za korekciju, matiranje i osvetljavanje tena: u svakoj harmoniji, dve nijanse izglađuju nepravilnosti u boji, dok druge dve pojačavaju blistavost. Sve četiri nijanse se mešaju kako bi ulepšale kožu i blurovale njenu teksturu u jednom pokretu. Rezultat? Dugotrajno savršenstvo sa osećajem kso da ne nosite šminku. Zaista magičan Givenchy proizvod, Prisme Libre 4-bojni puder u prahu deluje kao filter za ulepšavanje. Nova formula garantuje mat, blistavu završnicu tokom 24 sata i blur efekat koji traje 12 sati.

Pročitajte: Make up Givenchy

Inovacija visokih performansi: Prismatic light tehnologija

Performanse novog Prisme Libre 4-bojnog pudera u prahu su omogućene kroz formulu koju pokreće Prismatic Light tehnologija, pionirska tehnologija koja meša prah sa mekim perlicama koji reflektuju svetlost. Ova kombinacija pomaže u blurovanju nepravilnosti na tenu i naglašavanju prirodnog sjaja lica nekoliko sati. Nova, mikronizovana formula je još lakša – 46% finija – od svog prethodnika. Givenchy je postigao podvig stvaranja neprimetne teksture koja se oseća bestežinsko na koži.

Redizajnirana ambalaža

Ambalaža Prisme Libre 4-bojnog pudera u prahu je savremena reinterpretacija legendarnog originalnog dizajna. Poklopac u obliku kvadrata, lakiran u sjajnoj crnoj boji i sa utisnutim srebrnim 4G logotipom, novo pakovanje ima malo zaobljene ivice i veće 4G sito za lakše nanošenje. Njegov dizajn je takođe promenjen kao deo pristupa održivoj lepoti: s obzirom na to da se Givenchy obavezao na smanjenje količine fosilne plastike koja se koristi u kreiranju ambalaža do 2025. godine za 30%, napravljena je nova ambalaža Prisme Libre 4-bojnog pudera u prahu u Francuskoj koristeći 41% recikliranog ili biološki dobijenog materijala.

Univerzalna linija proizvoda

Prisme Libre 4-bojni puder u prahu dostupan je u šest nijansi, osiguravajući da svaki ton kože može uživati u korigovanom, blistavom tenu. Svaka nijansa je takođe dostupna u Prisme Libre 4-bojnom puderu u prahu u mini formatu sa novom, poboljšanom formulom. Ova verzija je savršena za nošenje sa sobom u torbi i za šminkanje tokom dana.

Prisme Libre 4-bojni puder u prahu je deo sveobuhvatnog rituala Prisme Libre tena:

 • Ispravite nesavršenosti u boji pomoću Prisme
  Libre korektora za negu kože
 • Ujednačite ten pomoću Prisme Libre Skin-Caring
  Glow ili Mat tečnog pudera prema željenim
  rezultatima (12 sati* sjaja i 24 sata* hidratacije,
  ili 24 sata** blistavog mat finiša)
 • Setujte tečni puder i dodajte još više sjaja uz
  Prisme Libre 4-bojni puder u prahu
 • Dodajte dašak jarke boje svojim jagodicama uz
  Prisme
  Libre rumenilo
  Prisme Libre 4-bojni puder u prahu je deo sveobuhvatnog rituala
  Prisme Libre tena:
 • Instrumentalni test na 33 volontera
  ** Instrumentalni test na 20 volontera
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp