Search
Close this search box.

Pronašli smo tretman koji će biti sjajan saveznik u pripremi tela za leto: Vacuum body 65!

Kako je leto sve bliže, mi postajemo sve aktivnije u potrazi za savršenim režimom ishrane, treningom, ali i saveznicima koji će nam dodatno pomoći da ubrzamo proces gubitka kilograma, obima i konačno pobedimo u mukotrpnoj borbi sa celulitom.

Već nekoliko godina unazad beauty industrija bavi se poboljšanjem estetike naših tela, koje ne podrazumeva estetsku hirurgiju, već se zasniva na nizu različitih preparata i tretmana, koji drastično menjaju naš izgled i pomažu da izgledamo bolje nego ikada pre.

Kako se leto bliži, a borba sa celulitom je najmukotrpnija od svih estetskih problema sa kojima se žene nose, odlučile smo se da danas sa vama podelimo sve što smo saznale o VACUUM 65 BODY tretmanu.

Vacuum 65 body tretman je hladni, biostimulativni i mehanički tretman protiv celulita, upotrebljava se na celoj površini tela i sužava obime, pa samim tim predstavlja tretman koji bi svaka žena trebalo da isproba!

Kako deluje ovaj tretman?

Ovaj tretman efikasno ubrzava metaboličke procese u ćelijama i stimuliše mikrocirkulaciju u koži, samim tim primena tretmana dovodi do minimalnog gubitka u obimu od 65 mm.

Pitanje koje nas sve najviše interesuje je: Kako se postiže taj gubitak u obimu?

  • Razgradnjom celulita
  • Lipolizom – razgradnjom postojećih masnih naslaga u sastavu tela
  • Lipogeneza je inhibirana, odnosno izgradnja novih masnih naslaga se blokira
  • Pospešuje se gubitak tečnosti

Ovim se dakle ne smanjuje samo obim tela, već se rešava estetski problem sa celulitom i poboljšava se kvalitet kao i tonus kože.

Celokupni salonski tretmani prolazi kroz nekoliko faza i traje oko 60 minuta.

Pre početka tretmana u salonu se meri telesna težina, kao i obimi tela. Zatim se telo priprema za sam tretman, nanošenjem kreme kružnim pokretima od periferije ka centru tela.

Telo se potom pakuje u SFV kesu, koja se ispod grudi zatvara čičak trakom i ispod stopala sigurnosnom vezicom, kako bi se blokirala mogućnost dolaska vazduha između SFV kese i tela kada se napravi vakuum.

Aparatom se izvlači vazduh i pravi vacuum, koji sa preparatom na telo ddeluje 45 minuta.

Završnica tretmana predstavlja ponovno merenje telesne težine i obima i analiza rezultata.

Za efikasne rezultate poželjno bi bilo da se tretman izvodi svaki drugi dan u periodu od 3 nedelje.

Pri zakazivanju tretmana, trebalo bi da obratite pažnju na:

  • Povećanu telesnu temperaturu
  • Akutna zapaljenja na koži
  • Menstrualni ciklus
  • Upalu vena i limfnih puteva
  • Maligni proces
  • Trudnoću

U tim slučajevima neophodno je da se posavetujete o izvođenju tretmana.

Tretman se bazira na prirodnim preparatima bez parabena i silikonskog ulja. Poslednja generacija derivata kofeina blokira izgradnju masnih naslaga i pospešuje eliminaciju masnih ćelija, istovremeno povećavajući elastičnost kože. Sam preparat pospešuje detoksikaciju kože, vezujući slobodne radikale.

Tretman možete zakazati u Salonu Need na Vračaru, u ulici Ivana Djaje 22. i pronaći sjajnog beauty saveznika u pripremi za leto!

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp