Search
Close this search box.

3 saveta za prvi date za pamćenje

prvi date

Bez obzira na to da li dugo niste izlazili, ili jednostavno nemate iskustva, kada je dating u pitanju, svi imamo tremu od prvog sastanka. Jedna od najpotrebnijih stvari kada su prvi sastanci u pitanju, svakako je samopouzdanje, koje nije tako lako izgraditi i istaći u prvi plan, kada u stomaku imate leptiriće i kada ste zbunjeni onom slatkom mišlju o tome šta će biti posle.

Danas smo za vas pripremili nekoliko jednostavnih saveta, za prvi dejt, koji će vam pomoći da se u svojoj koži osećate sjajno i da svojom energijom i samopouzdanjem, već na prvom sastanku osvojite potencijalnog partnera.

Odaberite udobnu odeću u kojoj ćete se osećati sigurno i samozadovoljno

Pri odabiru odeće za prvi date, potrebno je da odaberete ono u čemu se osećate sigurno u sebe. Vaša odeća neće fascinirati vašeg potencijalnog partnera, ali sa druge strane, važno je da on primeti vašu harizmu i energiju.

Pročitajte: Ovo su znaci da je prvi sastanak bio katastrofalan

Vaša priprema za prvi dejt treba da bude jednostavna i važno je da istaknete sve ono u čemu se osećate dobro, jer je to jedini način da fascinirate i svog potencijalnog partnera. Zaboravite na jaku šminku i budite prirodne, jer ćete najbolje utiske postići upravo svojim osmehom.

Ostanite u trenutku

Prvi sastanak još ne znači ništa i zato pokušajte da uživate u trenutku i neobaveznom flertu. Nema potrebe da umarate glavu nepotrenim mislima o tome kakav ćete par biti u budućnosti, umesto toga posvetite mu svoju potpunu pažnju u trenutku. Upoznavanje je najuzbudljivija faza i zato se prepustite. Sada je pravo vreme da se upoznate i zato se potrudite da budete prisutni u trenutku.

Ako je suđeno desiće se!

Hemija je nešto na šta ne možete uticati, ako je suđeno, jednostavno će se desiti, a ako nije, pojaviće se neko drugi. Naravno, bitno je da oboje uložite određen trud i pokažete volju da se bolje upoznate.

Prvi sastanak je pre svega povod da se zabavite, steknete nova poznanstva i uživate u flertu i leptirićima u stomaku. Nikad ne znate iza kog ugla vas čeka ljubav i zato budite spremni da vam se dogodi.

Foto: @negin_mirsalehi

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp