Putovanje vozom koje ćete pamtiti zauvek!

Sa zadovoljstvom najavljujemo dva polaska jedinstvenog “DISKO VOZA” na relaciji Beograd – Bar / Budva – Beograd, i to u terminima 28. – 30. jul i 25. – 27. avgust 2017. godine. Atrakcija Disko voz predstavlja žurku u neprekidnom trajanju od 36 sati, tokom koje će sedam veoma popularnih domaćih DJ – eva miksovati žanrovski raznovrsnu muziku: Techno, House, R’n’B, Funky, Rock’n’Roll…

Cela avantura se sastoji iz 3 dela:

Prvi deo kreće u petak uveče u 21 sat sa glavne železničke stanice, putovanjem iz Beograda u pravcu Bara, tokom kojeg će se na dva kraja kompozicije nalaziti vagoni sa DJ miks pultom, na kojima će se istovremeno vrteti različita muzika. Ako voz posmatramo kao veliki pokretni noćni klub, onda možemo reći da će se na dva stejdža istovremeno smenjivati DJ – evi.

Drugi deo avanture počinje ujutru u 9 sati,  po stizanju voza u Bar, odakle će se veseli putnici prebaciti autobusima u Budvu i na tamošnjoj plaži (čija lokacija se krije kao iznenađenje) će se odmah nastaviti luda žurka. Ovog puta će se svih sedam DJ – eva (4 devojke i 3 momka) smenjivati za jednom mixetom, na svakih sat vremena. Putnici će imati izbor kako će provesti ceo taj dan. Mogu plesati uz DJ – eve na pesku ili u plićaku, sunčati se ili prespavati dan na plaži dok čekaju noćno ludovanje. Mogu i zaroniti i zaplivati kroz morske talase ili otići u obezebeđen smeštaj za dnevni odmor gde će se istuširati pa utonuti u san.

Treći deo organizovan je u subotu uveče. To će biti završnih 12 sati ludovanja… Putnici se autobusima vraćaju za Bar na železničku stanicu, odakle u 21 sat Disko vozom kreću nazad za Beograd. U vozu je već uigran raspored sa dva stejdža u muzički podeljenom vozu. Posle 36 sati vesele muzičke avanture voz u nedelju ujutru oko 9 ulazi u beogradsku železničku stanicu.

Atraktivni tim disko voza čine najpoznatiji DJ – evi Srbije, među kojima je i prelepa Nada Dimitrijević, koja jedva čeka da voz objavi polazak ka Baru.

 

Organizovano je dva polaska, u julu i avgustu, tako da imate dovoljno vremena da se spakujete i priredite sebi i društvu nezaboravnu disko avanturu!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp