Search
Close this search box.

Raj na zemlji u kojem ćete poželeti da provedete svaki slobodan trenutak!

Ukoliko vas je povratak na posao izmorio i već sad priželjkujete beg od realnosti i kratak predah za dušu i telo, u bajkovitom prirodnom okruženju, imamo savršeno mesto za vas!

Na samo oko 65 kilometara od Ljubljane, pred prvim planinskim zavojima najlepših panoramskih puteva u Alpima, nalazi se jezero Jasna, nestvarni spoj netaknute prirode. Sakriveno između oboda planina i nacionalnog parka Triglav, jezero Jasna predstavlja jedinstven alpski krajolik i pravo bogatstvo za ljubitelje prirode.

Posetioce jezera Jasna očekuje 6 metara visoka platforma sa koje se pruža bajkovit pogled na alpske vrhove i umirujuće zelenilo jezera. Prepustite se uživanju u osvežavajućim napicima, ili najslađim zadovoljstvima poput sladoleda ili kolača, dok vaš pogled i misli nestaju u harmoniji planinskih vrhova. Tokom prekrasnih večeri uživajte u muzičkim nastupima čarobne prirode Razora i Prisojnika. Postoji li lepša uspavanka od šuma vodopada i lepše buđenje od cvrkuta ptica?

Da bi ugođaj bio potpun posetite Jasna Chalet resort.

U Jasna Chalet Resortu vode se idejom da pravi trenutak za opuštanje ne može odrediti kalendar, pa su spremni da vam pruže nezaboravni ugođaj tokom 365 dana u godini. Ovo mesto savršeno je za uživanje u prirodi sa porodicom, većom grupom prijatelja, a savršen je odabir i za romantičan vikend u dvoje. Ne postoji pravo vreme da posetite Jasna Chalet resort, već je bitno da se odlučite da je vreme da uživate u miru i tišini i odmorite svoju dušu, a ovde ćete pronaći odgovarajuću zanimaciju i relaksaciju, ma koje godišnje doba za odmor izabrali. Alpska klima i kristalno čista jezerska voda očaraće vas i navesti vas da se ponovo vratite i upoznate ovo čarobno mesto tokom sva 4 godišnja doba!

Tajanstvena planina za beg od gradske vreve, stajalište za kampere, letnja terasa sa preko 25o sedećih mesta, eko kamp i javno kupalište, kao i prostor za javna dešavanja, samo su propratni sadržaji koji čine koncept alpske plaže i raja na samo nekoliko sati vožnje od Beograda.

Nestanite oko jezera Jasne, u dugim šetnjama, po dobro utvrđenim stazama, ili uživajte u ribolovu, jer je Jasna plodno ribolovačko područje. Bogatstvo sadržaja i prirodnih lepota jezera Jasna prevazilazi granice mašte, vaše je samo da se prepustite uživanju u zvucima tišine i bojama prirode.Malo toga bi i trebalo opisati, jer ovi savršeni krajolici koje vidite na fotografijama prevazilaze reči.

Ukoliko se pak uželite urbane dinamike za samo 7 minuta vožnje možete otići na ručak u Italiju, a za samo 12 minuta vožnje možete uživati u čuvenoj austrijskoj piti sa jabukama, koje su na korak od prirodne oaze mira.

Jasna Chalet Resort se nalazi na ekskluzivnoj lokaciji na samom jezeru Jasna. Poseduje 8 luksuznih apartmana od 55 do 11o metara kvadratnih, za dvoje, četvoro, pa do čak osam osoba, od kojih svaki od apartmana ima fantastičan panoramski pogled na jezero i planinske vrhove. Apartmani su opremljeni u najaktuelnijem švajcarsko-alpskom stilu, ali u potpunom skladu sa prirodom i eko standardima.

Svi apartmani poseduju izuzetno prostranu dnevnu sobu, sa velikim trpezarijskim stolom i udobnom sofom za porodične trenutke i momente opuštanja. Većina apartmana poseduje i kamin dok je delux apartman obogaćen skrivenim bilijarskim stolom i infra-crvenom saunom. Posebnu čaroliju u nekim od apartmana čine galerije, sa nestvarnim pogledom na jezero i Alpe iz spavaće sobe i najudobnijih kreveta. Za potpuni užitak doručak se služi u apartmanu ili možete uživati u baru Jasna Chalet-a.

Ukoliko vam je potreban predah od gradske gužve  i želite da provedete nekoliko nezaboravnih dana na čistom vazduhu, onda je jezero Jasna na Kranjskoj gori i hotel Jasna Chalet savršen izbor za vas. 

Ako tražite dodatnu inspiraciju za savršene destinacije za jesenja putovanja, pročitajte ovaj i tekst.


Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp