Search
Close this search box.

Krema za lice koju ćete voleti!

Da li ste i Vi umorni od traganja za adekvatnim proizvodom za negu kože lica u moru kozmetičkih proizvoda na tržištu?

Izdvojite malo vremena i pročitajte zašto je upravo ovaj proizvod savršen za vas.

Nakon nekoliko meseci rada i pažljivo biranih sastojaka, naš tim proizveo je jedinstvenu formulu pod nazivom Čuvar Vaše mladosti”.

Koža, kao naš najveći i najizloženiji organ, ima sposobnost da se regeneriše ukoliko joj obezbedimo nutritijente neophodne za proces regeneracije.

Ova izuzetna krema odiše simbiozom aktivnih komponenti i prirodnim uljem đumbira koji koži obezbeđuju revitalizaciju, pa redovnom upotrebom ona postaje blistava, glatka i meka na dodir.

Opšte su poznata blagotvorna svojstva đumbira na zdravlje, ali da li ste znali da znatno utiče i na lepotu? Đumbir, kao odan saveznik iz prirode, fantastičan je u svakom pogledu. Sadrži moćna antiseptička i pročišćavajuća dejstva. U kozmetičke svrhe koristi se u borbi protiv starenja umanjujući postojanje bora i sprečavajući nastanak novih. Obnavlja i tonira kožu, podstiče cirkulaciju, prečišćava i podmlađuje, poboljšava tonus, smanjuje crvenilo i ublažava fleke.

Hijaluronska kiselina, kao makromolekul, vezuje vodu i tako održava optimalnu vlažnost i elastičnost kože čineći je mekom i gipkom. Ova kiselina nije agresivna za kožu i predstavlja odlično anti-age sredstvo koje podstiče proizvodnju kolagena, hrani ćelije kože i učestvuje u njihovom obnavljanju. Mnoge mlade osobe susreću se vrlo rano sa pojavom bora na licu i vratu i zato je veoma važno poraditi na pravilnoj nezi i očuvanju hijalurona u organizmu. On se zadržava u koži oko 8 sati zbog svoje molekularne težine i štiti i vlaži kožu u gornjem sloju.

Peptidi, kao deo kozmetičke revolucije 21-og veka, su kratki polimeri aminokiselina koji imaju istu hemijsku strukturu kao proteini, ali su manje dužine. Oni podstiču sintezu belančevina i lako apsorbuju u tkiva. Aplikovani na kožu prolaze duboko sve do same ćelije, kroz ćelijsku membranu i citoplazmu, kako bi u samo jedro ćelije dopremili informacije potrebne za sintezu belančevina. Peptidi sa lakoćom podstiču prirodnu regeneraciju tkiva kože na ćelijskom nivou, opuštaju mišiće i uspostavljaju procese koji su narušavani godinama.

Vitamin E je antioksidans otporan na toplotu, kiseonik, oksidaciju i UV zračenje. Naziva se vitaminom lepote i mladosti. Briše znakove starenja i umora neutralizacijom slobodnih radikala koji se godinama povećavaju u svim tkivima. Takođe, podstiče proizvodnju kolagena i ublažava štetu prouzrokovanu UV zračenjem prilikom izlaganja suncu.

Redovnim korišćenjem ove izvrsne, raskošne kreme, aplikovanjem uz blagu masažu na vaše lice, vrat i dekolte, stimulisaćete obnavljanje kože u najdubljim slojevima, smanjujući simptome starenja, umora i stresa i štiteći kožu od negativnih uticaja iz spoljašnje sredine.

Koko Šanel je rekla: “Možete biti predivni u tridesetim, šarmantni u četrdesetim i neodoljivi do kraja života!”

U tome vam može pomoći Reina kreme.

Više informacija potražite na njihovom sajtu: www.reina.rs

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp