Search
Close this search box.

Novo koktel night iskustvo na nekoliko lokacija u Beogradu

Kako je sreda mali petak, odlučili smo da vam damo preporuku za savršen koktel bar, koji se sada nalazi i na novoj lokaciji u Beogradu.

Naime, reč je o Riddle koktel baru, koji pored odličnih koktela, koje za vas, na licu mesta pravi koktel majstor, ima i vrlo zanimljivu i pomalo misterioznu priču.

Prvi Riddle bar otvoren je u Skadarskoj devet i definitivno je naša preporuka, ukoliko ste tip osobe koja čezne za novim iskustvom. Jer u ovom koktel baru nećete dobiti kartu koktela, koju možete videti na drugim mestima.

Koktel majstor prema vašem ličnom ukusu, piću koje volite i jačini koju želite, koktel za vas sprema na licu mesta.

Još jedna stvar koja ovo mesto čini posebnim je tajanstvena lokacija drugog Riddle bara, koju možete saznati samo od barmena u Skadarskoj.

Pročitajte: 3 saveta za prvi date za pamćenje!

Riddle koktel bar od nedavno je prvi sepakeasy bar u Srbiji. Naime, svoju treću i najnoviju lokaciju otvorio je u saradnji sa velikim hotelskim lancem – Crowne plazom.

Ono što je posebno iskustvo u Riddle baru u Crowne plazi je koktel master class koji organizuju članovi Riddle tima, pa ukoliko ste zainteresovani da sa prijateljima provedete zabavan dan praveći koktele, ili pak organizujete najbolji team building ikada posetite ih i raspitajte se za ovu posebu uslugu.

Foto: @riddlebarbrlgrade

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp