Search
Close this search box.

Ruževi koje morate imati ovog leta

Tokom leta prozračni make up je doslovno sve što želimo, jer nam omogućava da uživamo u svojoj prirodnoj lepoti, koju smo šminkom naglasili na veoma suptilan i senzualan način. Uz to, kada su prozračne i lagane strukture u pitanju naša koža lakše diše i nema neugodan osećaj maske koja je zateže.

Shodno tome, leto je ono vreme, kada kažemo zbogom teškim formulama mat ruževa i tragamo za jednostavnijom i laganom formulom, koja će našim usnama podariti adekvatnu negu, hidrirati ih i učiniti mekšim, ali i ostaviti boju na našim usnama, jer leto je vreme za boje!

Upravo takvu formulu imaju novi La rose perfecto – Givenchy ruževi.

La rose perfecto, 3 u 1 balzam za usne, daje punoću i predstavlja savršenu kombinaciju nege usana i boje. Lako se nanose, jer im je struktura hidratantna, kremasta i udobna.

Prve 4 nijanse ističu prirodnu boju usana i daju im punoću sa blagim pink završetkom. Sadrže eosin koji reaguje na pH vrednost kože i shodno tome na usnama se pojavljuje odgovarajuća pink nijansa.

Preostalih 8 nijansi ne sadrže eosin i imaju puniju boju sa mat ili svetlucavim završetkom.

Ovaj ruž predstavlja letnji must have, jer će biti sveža i prirodna, završnica vašeg make up-a, a kako je spakovan u svetlo pink kožno pakovanje, to ga čini savršenim dodatkom ne samo lepoti, već i svojevrsnim aksesoarom u vašoj make up torbici!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp