Search
Close this search box.

Sa ova 3 tipa muškaraca izlazila je svaka od nas, a evo šta smo od njih naučile!

Bilo da ste našle pravu ljubav, ili ste još uvek u potrazi za njom, kada se osvrnete za sobom, sigurni smo da postoje neki momci, koje smatrate životnom, ili emotivnom lekcijom i koji su vam u mnogome pomogli da shvatite šta od svog partnera i veze želite.

Koliko god stereotipno zvučalo, čini se da se svaka od nas u životu srela sa sličnim tipovima muškaraca, koji su nas u određenom periodu života zanimali iz ovog, ili onog razloga, pa ipak, čini se da dok ne susretnemo sve te, određene “tipove”, nikako ne možemo stići do onog pravog.

Zato, hajde da se prisetimo svih onih momaka, sa kojima smo izlazile, ili se zabavljale, ili smo pak bile samo zainteresovane, koji su na neki način bili stepenica na putu ka čoveku naših snova.

Letnja avantura

O da, to je obično onaj momak, koga smo sreli na moru, ili upoznali na svom prvom solo putovanju. Već znamo da je ta veza nemoguća, jer on ne živi čak ni u našoj zemlji, distanca je neizbežna i to već u startu signališe neuspeh, ali leto je i sve je dozvoljeno, a kome ne treba malo pažnje, flerta i zabave?

To će biti uzbudljiva avantura, koja će trajati koliko i odmor, ali ćete možda stvoriti toliko zabavnih uspomena, da ćete ga se uvek setiti sa osmehom!

Bad boy

To je onaj fatalno zgodan, beskrajno šarmantan i prepun samopouzdanja, dečko kome ste vi samo jedna u nizu, ali se on svojski trudi da to što kasnije shvatite. Kada ste sa njim, naravno, da to niko ne zna, jer nema ničeg zanimljivijeg od tajne veze, on će učiniti da se osećate kao jedina žena na svetu, ali ako poželite da ga predstavite društvu kao zvaničnog dečka, on će odjednom nestati.

Naravno, ova veza podrazumeva i slomljeno srce, ali to je jedna od prvih lekcija koju ćete tokom emotivnog sazrevanja naučiti. Ne treba vam dečko koga će želeti sve, već onaj koji će želeti samo vas!

Egoista

On je uspešan, ambiciozan i samosvestan, ali svaki vaš razgovor svodi se samo i isključivo na njega, njegovu karijeru, planove, uspehe, dok ste vi samo senka, koja oduševljeno posmatra svoju sreću, oličenu u tom savršenom muškarcu.

A onda kada faza zaljubljenosti prođe, vi napokon shvatate da ste i vi podjednako uspešna mlada žena, harizmatična i spremna da ostvari svoje snove, ali pored sebe nemate nekog ko je sposoban da to uvidi, a kamoli ceni i kada konačno to shvatite, vi se okrećete sebi i ostavljate egoistu da se i dalje divi sebi, samo napokon bez vas…

Naravno, od svakog od ovih momaka vi ste naučile po nešto o sebi, o svojim očekivanjima od veze i vašeg partnera. Vi znate da želite avanturu i zabavu, da on mora biti harizmatičan i da se kraj njega želite osećati voljenom i primećenom, da su vaši uspesi važni podjednako kao njegovi, a kada sve to znate, kada ste sebe upoznali u potpunosti i kada ste naučili da je mnogo bolje u sebi uživati, kad si sama, nego tokom loše veze, nenadano i spontano, pojaviće se onaj pravi, koji će biti najbolje iskustvo u vašem životu, koga se nećete sećati kao avanture, već ćete pored njega biti uvek, nasmejane, sigurne i voljene!

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp