Prolećni hair inspo: Kako na trendi način nositi rep?

Početak lepog vremena iznnova donosi staro pitanje u novom ruhu – Kako vezati trendi rep? Jer kada dođe vreme vrućina, podignuta kosa je jedini spas, a kako smo mi žene koje više od praktičnog vole estetiku, neophodno je, da kada već svoju kosu vezujemo, to uradimo sa stilom.

Zato smo za vas ovog puta izdvojili nekoliko načina da vaš rep i ove sezone izgleda moderno i trendy.

#Niski rep sa aksesoarima

Za devojke koje često nose romantične outfite niski rep je savršeni izbor. Još ukoliko ga ukrasite sa nekoliko romantičnih hair aksesoara imaćete trendi frizuru, koja savršeno prati vašu modnu priču, za svega pet minuta.

@VICIDOLLS

#Messy konjski rep sa volumenom

Ako želite šik frizurz onda je messy konjski rep sve što vam treba, ipak, on zahteva malu pomoć, figara, laka za kosu i umetnost tapiranja. Savršen je odabir za dane kada želite jednostavan outfit, a ipak poseban pečat, koji vam može dati samo frizura.

#Retro konjski rep

Da biste postigli ovu retro frizuru, koju je proslavila Arijana Grande, a nisu joj odolele ni Hajli Biber i Kamila Koeljo, neophodno je da precizno zaližete konjski rep i vežete ga visoko na potiljku. Kosu u repu isfenirajte tako što ćete krajeve uviti blago ka spolja, tako da bi sam kraj vašeg repa dobio blage talase. Gumicu za kosu prekrijte pramenom, koji ćete dobro fiksirati i dobićete inspirativnu frizuru, koju su devojke osamdesetih prosto obožavale.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp