U 3 koraka do savršenih obrva

savršeno stilizovane obrve

“Laminated brows” trend popularan je godinama unazad, kada ga je bilo moguće odraditi samo u salonu lepote. Danas je ovakve obrve moguće postići i make up proizvodima koji nude gotovo isti efekat, a sve što vam je potrebno je malo veštine, ili više vežbe, kako bi vaše obrve izgledale kao da ste upravo izašle iza salona.

Pročitajte: #beauty talk: Kako precrtati usne?

“Laminacija” obrva smatra se nekom vrstom trajnog oblikovanja obrve, a efekat koji nakon ovog tretmana u salonu dobijete traje oko mesec dana. Efekat su podignute, začešljane obrve ravnih dlačica, koje stoje na svom mestu i otvaraju vaš pogled, zbog čega i šminka na vašim očima mnogo bolje izgleda.

Ovaj efekat sada možete postići na dnevnom nivou, uz pomoć nekoliko kozmetičkih proizvoda. Glavna zvezda ovog poduhvata je tečni ili čvrsti gel za obrve, u zavisnosti od vaših afiniteta, koji dolazi sa četkicom za začešljavanje obrva, koja veoma liči na četkicu od maskare.

Gel nanesite na obrve začešljajte ih i sačekajte da se osuše, zatim ih još jednom začešljajte tako da dobijete željeni oblik. Ukoliko ima potrebe određene delove popunite olovkom i dobili ste savršene obrve, koje će vam stajati tokom celog dana.

Foto: @amandakhamkaew

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp