Search
Close this search box.

Sedam stvari koje uspešna žena uvek nosi u torbi

U torbi žene koja gradi svoju karijeru trebalo bi da se nalaze samo osnovne stvari, ali zapravo, nema kraja onome što se može naći unutra. Ako se efektivno koristi, torba može biti mnogo više od modnog dodatka i može zapravo biti tajno oružje svake uspešne žene.

Iako se vrlo često u njoj mogu naći izgužvani računi i kolekcije omota od bombona, ovih sedam stvari mora svaka torba da sadrži.

Vizit karta

Prilike za stvaranje kontakta su svuda i nikad ne znate kada neka nova može neočekivano da se stvori. Ako imate vizit kartu pri ruci, to znači da ste uvek spremni da zadivite i da razvijete svoju karijeru pri svakoj pruženoj prilici.

Telefon = život

Mobilni telefon ili tablet zaista mogu doprineti razvoju vaše karijere. To su odlični ,,alati” za organizaciju i za stvaranje mnogih prilika, ali nemaju svrhu kada su prazni. Zato budite sigurni da uvek izađete negde sa napunjenim telefonom, ili ponesite punjač sa sobom.

Inspiracija je svudacontents bag

U današnje vreme se bez rokovnika i olovke ne može. Pitate se zašto nositi to sve kad telefon radi upravo taj posao? Jednostavno je – morate biti spremni za sve situacije, te je neophodno da imate rokovnik i olovku pri sebi. Uzgred, zapisivanje ideja je mnogo efektivnije i omogućava da budete kreativni u svakom trenutku.

Mali neseser za šminku

Karmin ili sjaj, dezodorans i gel za dezinfekciju je nešto što se obavezno mora naći u torbi uspešne žene. Ako ste spremni za bilo kakve vanredne situacije poput razmazane šminke ili prljavih ruku dan će vam proći bez nepotrebnog stresa – zato što ste opremljeni! Nikad ne znate šta se može desiti u toku dana – bolje sprečiti nego lečiti.

Zdrava užina

Glad budi najgore u nama. Osećate se mrzovoljno, dekoncentrisano i podrazumeva da ćete se dočepati čega god. Kada imate spremnu zdravu užinu u svako doba dana i noći, izbeći ćete negativne posledice na vaš rad i na vaš režim ishrane. Orašasti plodovi su uvek dobar izbor!

Keš

Keš nam uvek treba kako bismo bili spremni za hitne slučajeve. Korišćenje kartice jeste jednostavno, ali bitno je da se ne oslanjamo isključivo na to. Kartica može da ne radi, mogu vam je ukrasti ili se prosto može desiti da tamo gde kupujete primaju samo gotovinu. Dakle, ako imate keš pri sebi, poštedećete se neprijatnih situacija.

Kišobran

U prolećnim, jesenjim a neretko i u zimskim mesecima, vremenske prognoze mogu biti vrlo nepredvidive, a ,,pokisla k’o miš” izgled nije baš reprezentativan. Imajte pri ruci u ovom periodu obavezno rasklopivi kišobran koji lako staje u torbu i iznenadne padavine vas nikada neće iznenaditi.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp