Search
Close this search box.

Šest idealnih frizura za hladno vreme

Ljudi uglavnom osvežavaju svoj stil na početku prelaznih perioda, kao što su proleće ili jesen, međutim, zima je odlično vreme za novu frizuru! Za početak, niže temperature i suv vazduh čine da nam se kosa manje elektriše i kovrdža. Uz to, odličan je period da odsečemo sve popucale krajeve kako bi naše vlasi bile u sjajnom stanju u godini koja je pred nama.

Evo naših omiljenih varijanti:

Dugačka ,,piksi“ frizura

ruby_rose

Možda zvuči kontradiktorno, ali osloboditi vrat od kose dok traje zima je pametan potez, jer sada možete nositi sve one rolke i marame, a da vam se pramenovi ne zalepe za zadnji deo vrata!

Stepenasti dugački bob sa šiškama

karlie

Puštate svoj ravan bob? Zabiberite situaciju malo, tako što ćete napraviti nekoliko stepena i lepršave šiške. Tek tako ćete imate potpuno novi izgled, a da ne izgubite ni centimetar vaše dragocene dužine.

Razdvojene šiške (na bilo kojoj dužini)

dakota

Dugačke šiške koje se razdvajaju po sredini čela funkcionišu na bilo kojoj dužini ili teksturi. Uz to, momentalno podižu na viši nivo svaku punđu, pletenicu ili rep koji napravite. Ipak je sezona prazničnih žurki i porodičnih okupljanja – zašto ne biste zablistali?

Duga, ravno sečena kosa

jess_alba

Ravna kosa je nešto što se mnogo lakše postiže tokom zime, a ovaj stil mnogo bolje izgleda kada su krajevi jednaki. U zavisnosti od toga kakva vam je kosa, možete zamoliti frizera da ih malo stanji, kako ne bi izgledali preteško.

Kratka, ravno sečena kosa

gina

Isto važi i za kraće varijante. Neka vam krajevi budu besprekorno ravni kako biste izgledale šik uz minimalan trud. Uz to, ako ste razmišljale o tome da drastično skratite kosu, zima je idealan period za to, jer ne morate da brinete o tome kako će vam se kosa nakostrešiti ili ukovrdžati od vrućine!

Asimetrični bob sa šiškama

rashida

A zašto jednostavno ne biste preokrenule sve sa kratkom frizurom i punim šiškama? Dobićete potpuno nov i apsolutno sjajan izgled. Zamislite tek kako ćete dobro izgledati ako dodate na sve to malo crvenog karmina, kao glumica Rašida Džouns na slici.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp