Šest poklona koje treba da kupite sebi

Bilo da ste u ozbiljnoj vezi, da samujete ili da ste u nekoj ,,komplikovano je“ fazi, uvek je dobro počastiti se u nekom trenutku. Postoji nešto predivno u tome da usporite i slavite sebe.  Možda to već radite za rođendan ili na kraju lošeg dana, ali trebalo bi da ugodite sebi i češće od toga. Sve se svodi na to da ako ne volite sebe, kako očekujete da ćete voleti nekog drugog?

Tome u čast, evo šest stvari kojima biste mogli da se počastite:

Lep veš

lingerie

Da, ovo je definitvno kliše, ali to ne znači da nije dobra ideja. Donji veš može ulepšati svaki dan. Iako ste možda jedini koji će ga videti, pružiće vam dozu samopouzdanja. Vi zaslužujete lepe, čipkane stvari, zar ne? 🙂

Spa tretman

spa

Manikir, pedikir, masaža, tretman lica, a ako nemate vremena za to – topla penušava kupka će vas podjednako okrepiti. To je pravo vreme da se osvežite i oslobodite stresa.

Sjajan obrok

obrok

Nikada nije loše vreme za dobru hranu, ali veče je uglavnom idealno da se isproba nešto ovo. Naručite nešto novo u restoranu za večeru ili isprobajte taj novi recept koji već dugo merkate.

Bespogovorno slobodno vreme

spavanje

Ponekad zaista morate da kažete ne. Posvetite se ozbiljnom vremenu za sebe i radite šta god vi želite. Serije, kupka, šetnja ili popodnevna dremka… mogućnosti su beskrajne!

Slatkiši!

slatkiš

Postoji očigledan razlog zašto je čokolada poklon koji nikada ne izlazi iz mode. Čokolada je najbolja. Pojačava lučenje endorfina i nema boljeg trenutka od ovog sada da uživate u kutiji pralina.

Cipele

cipele

Da li je par novih štikli ikada prouzrokovao loš dan? Ne. Slučaj zatvoren.

foto: pinterest.com
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp