Search
Close this search box.

Šest saveta za savršenu prosidbu

Tokom života smo čuli mali milion ideja i priča o prosidbama. Neke su bile dobre,  a neke i nisu baš po našem ukusu. U svakom slučaju, ono što je suština ovog čina je da vas dvoje do maksimuma uživate u tom predivnom trenutku. Pripremili smo nekoliko smernica kako bi vaša prosidba bila baš onakva kakvu ste želeli:

Izaberite pravo mesto

Izaberite mesto koje je oboma značajno – negde gde možete da budete sami sa svojim emocijama i gde nema ničega što bi moglo da vam skrene pažnju.

Nemojte organizovati veliku žurkuD0I7PPUU01

Neka bude intimno – i nemojte reći svima odmah! Opteretiće vas i upropastiti trenutak kad cela rodbina i prijatelji odjednom krenu da vas zivkaju i ispituju kako je bilo.

Neka bude jednostavno

Potrudite se da prosidba bude suptilna. Bio to vaš omiljeni restoran, putovanje, u šetnji kroz park ili kod kuće, neka to bude mesto koje deluje da je kao stvoreno baš za vas dvoje. Slično je kad prvi saznate da ste trudni – ono što joj daje nestvarnu draž je činjenica da tu malu tajnu čuvate zajedno od svih oko vas. Zašto vaša veridba ne bi bila ista? Imati nešto što pripada samo vama dvoma čini sve to još više posebnim (a i seksi). Prosidba na koncertima je nekada bila čin iz snova, ali danas je postala i više od klišea!

Ne moraju baš svi da znaju

Živimo u svetu gde sve tako brzo postaje javno. Toliko da se više ne vidi razlika između prosidbe na stadionu i momentalnog izbacivanja slike sa prstenom na Instagram sa heštegom #HeDidGood ili #IsaidYes. Ako već želite svima da kažete, bolje to uradite uživo. Izbacivanje na društvene mreže je možda ipak malo previše.

perfect-proposal-1545275Budite sentimentalni

Što autentičnije i iskrenije pitanje, to bolje. Nema potrebe za mafinima, šampanjcem ili laticama ruže. Ako je prava ljubav u pitanju i ako je pitanje iskreno, to je samo po sebi dovoljno specijalno.

Nemojte doći praznih ruku

Prosidba se može obaviti i bez prstena… ali treba imati nešto. Bilo da je to prsten koji ste sami napravili, ogrlica ili neka druga stvarčica. Znamo da je momcima zanimljivije da odrade gomilu istraživanja pre prosidbe i da ispituju vaše prijatelje šta bi vam se svidelo, ali vrlo je lepo i kada dizajnirate prsten zajedno!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp