Search
Close this search box.

Sitnice u uređenju enterijera koje će u potpunosti promeniti vaš životni prostor!

Leto je vreme u kome se većina nas posvećuje promenama u svom domu. Nova atmosfera idealan je način da sredimo svoje misli i pustimo novu, poletnu energiju u svoj život.

Ipak, ako ste skoro sredili svoj dom, promenili nameštaj, a opet želite osveženje, vreme je da se posvetite detaljima. Detalji su ti koji određuju stil uređivanja enterijera, kao i atmosferu koja će dominirati prostorom, tako da je ovo leto pravo vreme za ulaganje u sitnice, kojima ćete oplemeniti prostor.

Ako ste već odabrali boju svojih zidova i još uvek nije vreme za krečenje, novo ruho možete im pružiti, sve popularnijim posterima, koji osim što šalju snažnu poruku, prostoru daju sasvim novo ruho.

Mirišljave sveće, biljke, jastučići i detalji kojima možete ukrasiti sto, takođe su inovativan način da osvežite svoj prostor i date mu svojevrsni, lični pečat.

Ono što je pri osveženju prostora najbitnije je da pratite vajb u kome ste usmeravali uređenje svog prostora, kako biste pažljivo uklopljenim detaljima ispričali pravu priču i dočarali atmosferu, koja će učiniti da se uz minimalna ulaganja u svom domu osetite kao u sasvim novom prostoru.

Foto: @casawatkinsliving

Autor: T. P.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp