Skincare trendovi koji će obeležiti ovu godinu!

Dok je globalna pandemija uticala na ceo sveti, beauty industrija rasla je i razvijala se, potpuno neometano. Godinu dana provedenih u kući, ženama su pružili ono neophodno vreme za sebe, i svaka od nas konačno je dobila priliku da istraži beauty svet i unapredi svoju skincare rutinu. Noviteta u beauty svetu je više nego ikad, a mi izdvajamo skincare trendove, koji će definitivno obeležiti godinu pred nama.

#Kolagen i još kolagena

Kolagen je poznat kao suplement, koji pomaže da naša koža izgleda negovanije, zdravije i lepše. Osim u serumima i kremama, kolagen je u skincare rutini prisutan i u vidu praha, ili shoot-a, koji jednostavno možete popiti i tako svojoj koži dati prekopotrebnu dozu kolagega.

@beautybydraky

#Personalizovana rutina

O ovome smo vam mnogo puta pisali. Iskustvo personalizovane beauty rutine, možete doživeti u Kiehl’s radnjama, gde će vam nakon provere vaše kože, devojke napraviti poseban paket proizvoda, koji će rešiti sve vaše probleme sa kožom. U svetu je personalizovana rutina, prema tipu i potrebama kože, mnogo zastupljenija, ali je zahvaljujući Kiehl’su i kod nas stigla na velika vrata i već ima svoje brojne pristalice.

#Probiotski sastojci u skincare rutini

Probiotski sastojci dobri su za čišćenje našeg organizma, ali i za revitalizaciju kože, posebno za zarastanje ožiljaka i regeneraciju površinskog sloja kože. Upravo zato probiotski sastojci sve su češće prisutni u sastavu mnogih kozmetičkih proizvoda.

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp